Pörssitiedote

Fortumin vuosikertomus ja vuosikooste 2008

06 maaliskuu 2009, 11:15

Fortum Oyj
Pörssi-ilmoitus
6.3.2009, klo 11.15 EET

Fortumin vuosikertomus ja vuosikooste 2008 Fortumin vuoden 2008 vuosikertomus on ilmestynyt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vuosikertomus on luettavissa pdf-muodossa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi/sijoittajat. Verkkovuosikertomus julkaistaan viikolla 11 ja painettu vuosikertomus viikolla 12. Vuosikertomuksen voi tilata verkkosivujen kautta. Fortum on tänään myös julkaissut vuosikoosteen yhtiön vuonna 2008 julkaisemista pörssitiedotteista ja -ilmoituksista. Kooste on pdf-muodossa Fortumin verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi/sijoittajat. Fortum Oyj   Maria Romantschuk Viestintäjohtaja   Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Keskeiset tiedotusvälineet