Lehdistötiedote

Fortum osallistuu öljyvuodon alkuperän selvittämiseen Naantalissa

30 maaliskuu 2009, 11:48

Fortum Power and Heat Oy
Lehdistötiedote
30.3.2009

Fortum osallistuu öljyvuodon alkuperän selvittämiseen Naantalissa Fortum tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa Saaristomerellä havaitun laajan öljyvuodon syiden selvittämiseksi. Toistaiseksi ei ole viitteitä, että öljy olisi peräisin voimalaitokselta. Fortum jatkaa seurantaa voimalaitoksella tehostetusti, kunnes öljyvuodon alkuperä on selvinnyt. Voimalaitoksella on illan ja yön aikana käyty kaikki järjestelmät läpi, jotka liittyvät kevyen polttoöljyn käyttöön voimalaitoksella. Järjestelmät on käyty läpi kertaalleen myös aamun kuluessa. Mitään poikkeavaa ei tarkistuksissa ole ainakaan toistaiseksi löytynyt. Fortum Heat Viestintä Lisätiedot: Jari Rahtu, voimalaitospäällikkö, Fortum Naantalin voimalaitos, puh. 0400 232 381 Anu Salonsaari-Posti, viestintäjohtaja, Fortum Heat, puh. 050 453 4262