Lehdistötiedote

Fortumin ja PKO:n välinen S-bonusyhteistyö päättyy ensi kesänä

09 joulukuu 2008, 12:00

Fortum Markets Oy
Lehdistötiedote
9.12.2008

Fortumin ja PKO:n välinen S-bonusyhteistyö päättyy ensi kesänä Fortum Markets on tehnyt S-bonusyhteistyötä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa jo vuosien ajan. Bonusetu on koskenut sellaisia Fortumin sähköasiakkaita, jotka ovat PKO:n asiakasomistajia. Bonusyhteistyön päättymisen taustalla on Fortumin halu tarjota asiakkailleen yhtenäiset maanlaajuiset asiakasedut ja näin taata jatkossakin kaikille mahdollisimman kilpailukykyinen sähkön hinta asuinpaikasta riippumatta. "S-bonusetu on pitkään koskenut asiakkaitamme PKO:n alueella. Muualla Suomessa asuvilla asiakkaillamme ei vastaavaa etua ole ollut. Jatkossa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme suoraan ja tasapuolisesti kilpailukykyiset hinnat ja asiakkaitamme hyödyttäviä valtakunnallisia etuja, riippumatta siitä missä asiakas asuu", Timo Liiri Fortum Marketsista tarkentaa. Asiakkaille tiedotetaan muutoksesta tarkemmin kirjeitse vuodenvaihteen jälkeen, ja muutos näkyy Fortumin myymän sähkön poistumisena bonustiedotteesta. S-bonus hyvitetään Fortumin myymästä sähköstä edelleen 31.5.2009 saakka. Muutos ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä. Esimerkkinä Fortumin paikallisesta vaikuttamisesta Itä-Suomessa on Fortumin, Suomen Luonnonsuojeluliiton ja Metsähallituksen yhteinen hanke saimaannorppien suojelemiseksi. Saimaan vesissä uiskentelee tätä nykyä vain noin 260 norppaa. Saimaannorpan yksi pahimmista uhista on verkkokalastus. Osana yhteiskuntavastuuohjelmaansa Fortum on lahjoittanut kampanjaan norpille turvallisia Weke-katiskoja; jo yli sata Saimaalla kalastavaa paikkakuntalaista ja loma-asukasta on vaihtanut kalastusverkkonsa norpille turvallisiin katiskoihin. Fortum Markets Viestintä Lisätietoja: Timo Liiri, Fortum Markets Oy, puh. 050 45 36461 Juha Kivelä, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, puh. 050 330 2060