Pörssitiedote

Fortumin osakkeenomistajien nimitysvaliokunta

10 marraskuu 2008, 15:30

Fortum Oyj
Pörssitiedote
10.11.2008 klo 15.30 EET

Fortumin osakkeenomistajien nimitysvaliokunta Fortumin osakkeenomistajien nimitysvaliokuntaan on valittu seuraavat henkilöt: Pekka Timonen, ylijohtaja, valtioneuvoston kanslia, omistajaohjausosasto; Harri Sailas, toimitusjohtaja, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja Jorma Huuhtanen, pääjohtaja, Kansaneläkelaitos. Fortumin hallituksen puheenjohtaja Peter Fagernäs toimii valiokunnan asiantuntijajäsenenä. Yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti osakkeenomistajien nimitysvaliokuntaan valitaan Fortumin kolmen suurimman osakkeenomistajan edustajat ja hallituksen puheenjohtaja asiantuntijajäsenenä. Osakkeenomistajien nimitysvaliokunta valmistelee hallituksen jäseniä ja hallituspalkkioita koskevat ehdotukset seuraavalle yhtiökokoukselle. Fortum Oyj Maria Romantschuk viestintäjohtaja Puh. 010 452 4132 Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Keskeiset tiedotusvälineet www.fortum.fi