Päijänteen ympäri - #YhdessäSähköllä

Fortum ja OP ovat vuoden aikana rakentaneet sähköautojen latauspisteen jo 70 paikkakunnalle, yhteensä 150 latauspistettä. Tapahtuman myötä haluamme juhlistaa yhteistyötämme sähköautoilijoiden kanssa, ja vierailla paikkakunnilla, joihin latureita on asennettu. Samalla voimme yhdessä osoittaa, että sähköautolla voi liikkua pidempiäkin matkoja.

OP charge and drive latausasema

Tapahtumapaikat perjantaina 7.9.2018 kello 14 - 18

Pisteillä käy sekä tapahtuman osallistujia että paikkakuntalaisia tutustumassa sähköautoiluun, hienoa jos pääset poikkeamaan jollekin pisteelle kertomaan omia kokemuksiasi. Kaikkia pisteitä ei toki ole tarpeen kiertää, varsinkin kun osallistujat tulevat eri reittejä eri puolilta Suomea.

Ohjelmassa visailua, tutustumista sähköautoon ja -pyöriin sekä tapahtumaan osallistuville että paikkakuntalaisille. Lahdessa esillä Jaguarin ja Mäntsälässä Hyundain sähköautoja. Ja tietysti Fortumin ja OPn edustajia paikalla.

  • Mäntsälä: Mäntsälän Osuuspankki, Keskuskatu 6
  • Lahti: Lahden tori, Vapaudenkatu 7
  • Vääksy: OP Järvi-Häme, Rusthollintie 1
  • Jämsä: OP Jämsän Seutu, Keskuskatu 1

Some-kisa!

Kaikkien osallistujien kesken järjestetään some-kisa jonka voittaja palkitaan iltatilaisuudessa. Palkintona Jaguar I-Pace sähköauto pitkäksi viikonlopuksi käyttöön!

Käytä mielikuvitustasi ja postaa aktiivisesti häshtägillä #YhdessäSähköllä tapahtumapäivän aikana!

  • Voit postata haluamissasi kanavissa: Instagram, Facebook, Twitter ja LinkedIn
  • Raadin valitsema paras postaus voittaa -  ole siis luova ja säväytä!

 

Huomioithan myös että tapahtuman aikana järjestäjät kuvaavat videota ja valokuvia, joissa saattaa näkyä myös tapahtuman osallistujia ja autoja. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän materiaalin julkaisun OPn ja Fortumin viestinnässä.