Lataa sähköautosi matkalla

Suomessa käytössäsi on jo 200 laturia eli yhteensä noin 400 latauspistettä, sillä lähes jokaisella laturilla voi ladata kahta autoa samanaikaisesti. Pikalatauspisteitä verkostossamme on 50. Niillä auton lataaminen luonnistuu keskimäärin 20 minuutissa.

Pohjoismaiseen Fortum Charge & Drive -verkostoon kuuluu lähes 1800 laturia, joista noin 600 on pikalatauspisteitä.

HUOM! 1.1.2018 alkaen meillä on hetkellinen tauko SMS palvelun käytössä, käyttäessäsi Fortum Charge & Drive lataustolppia. Sen sijaan, voit käyttää RFID-tagia tai appia. Voit helposti rekisteröityä käyttäjäksi https://portal.chargedrive.com/mypage/ osoitteessa ja tilata RFID:n asiakaspalvelustamme 0800199055 tai laittaa sähköpostia [email protected] SMS palvelun ollessa taas käytössä, informoimme tästä. 

Etelä-Suomessa sähköautoilu on helppoa, ja matkat lännessä Vaasaan sekä idässä Imatralle ja Kuopioon onnistuvat myös hyvin. Lapissa löydät jo yli 10 latauspistettä; pohjoisin näistä on Nuorgamissa.

Mukavamman ja nykyaikaisemman autoilun mahdollistavat latauspisteet löydät kartaltamme. Näet myös, onko paikka vapaa vai varattu.

​Tarvitset niin sanotun "RFID-kortin", jotta voit ladata autoasi Charge & Drive latausasemilla. Kortin tilaat täältä Se tulee sinulle postissa. Kortin saatuasi, kirjaudu sivulle ja aktivoi kortti.

Alla olevan ohjeen avulla saat aktivoitua kortin käyttöösi

  1. Tilaa kortti rekisteröimällä tietosi. Aloita painamalla "Tilaa kortti ja rekisteröi asiakastietosi."
    • Kortti postitetaan sinulle antamaasi osoitteeseen.
  2. Kun olet vastaanottanut kortin, tulee sinun vielä aktivoida se. Kirjaudu uudelleen täydentämään asiakas- ja maksutietosi.
  3. Kun lataat autosi, veloitetaan maksutapahtumat automaattisesti maksukortiltasi.
    (Master Card, Visa tai VisaElectron)
  4. Voit tarkastella mm. maksutapahtumasi tehdyistä latauksista palvelussa kohdasta 'ostohistoria'.

Charge & Drive -kortti on RFID-teknologialla toimiva maksukortti. Palvelun ehdoissa käytetään termiä "RFID-tunniste".

Charge& Drive palvelun ehdot


Jos haluat lisätietoja tai tarvitset apua, ota yhteyttä meihin - sähköpostitse [email protected]​ tai asiakaspalveluumme 0800199055. Asiakaspalvelumme on maksuton ja avoinna vuorokauden ympäri, vuoden joka päivänä.

Tilaa ilmainen RFID-tunniste - sen avulla sinun on helppo ja turvallista ladata sähköautosi

Fortum Charge & Drive asiakaspalvelu
Puhelin: 0800 1 99055
[email protected]