Hyödynnä aurinkopaneeliesi ylituotanto

Lataa sähköautosi itse tuottamallasi aurinkoenergialla

Tilaa palvelu

 

Fortum Aurinkolatauksella ajat itse tuottamallasi aurinkosähköllä

Fortum Aurinkolatauksella hyvitämme aurinkopaneeliesi ylituotannon kaksinkertaisena Fortum Charge & Drive -palvelutunnisteellesi. Voit hyödyntää aurinkopaneeliesi ylituotannon sähköautosi lataamiseen Suomen kattavimmassa sähköautojen latausverkostossa juuri silloin kuin itse haluat. Fortum Charge & Drive -latausverkostossa käytössäsi on jo yli 200 laturia eli yli 400 latauspistettä eri puolella Suomea. Kiitämme valinnastasi puhtaamman liikenteen puolesta.

Fortum Aurinkolataus helposti käyttöösi

Voit tilata Aurinkolatauksen käyttöösi sivun alaosan lomakkeella. Saat postitse tunnisteen, jolla rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.

Halutessasi voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme alla olevan linkin kautta tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 99 330 (pvm/mpm, ma-pe klo 9-17).

Tilaa Aurinkolataus 

Charge & Drive -tunnisteen aktivointi

Kun olet saanut Fortum Charge & Drive -tunnisteesi tulee sinun rekisteröityä palvelun käyttäjäksi sekä aktivoida tunnisteesi ja antaa maksutietosi palveluun.

Joka kuukausi aurinkosähkön ylituotanto muunnetaan arvoksi ja lisätään kaksinkertaisesti palvelutunnisteellesi. Voit käyttää arvoa sähköautosi latauksen yhteydessä milloin haluat.

Lue lisää

Näin käytät Aurinkolataus -palvelua.

Palvelun käyttö on yksinkertaista; ajat vapaalle Fortum Charge & Drive -latauspisteelle, tunnistaudut RFID-tunnisteella ja aloitat sähköautosi latauksen, itse tuottamallasi aurinkoenergialla.

Kun lataat autoasi, maksu hoituu helposti tunnisteellasi. Maksutapahtuma veloitetaan Aurinkolataus-saldoltasi.

Tilaa Aurinkolataus 

Laaja Charge & Drive -latauspisteverkosto

Fortum Charge & Drive on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Latausverkosto koostuu Pohjoismaissa yli 1600 laturista. Suomessa latauspisteitä on yli 400, joista yli 50 on pikalatauspisteitä. Latauspisteiden sijainnit löydät karttapalvelusta.

Katso latauspaikat

 

Aurinkosähkö ja sähköinen liikenne luovat yhdessä puhtaampaa huomista

EF4

Aurinkosähkö

Sähkön kulutuksen kasvaessa tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa ja vähentää päästöjä. Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde.

VC3

Sähköinen liikenne

Olemme varmoja, että liikenteen päästöjä voidaan pienentää reilusti. Muutos vaatii kuitenkin uutta teknologiaa, investointeja ja yhteistä sitoutumista. Haluamme edistää puhtaammat liikenteen kehitystä jo tänään.

AU9

Älykkäät ratkaisut

Haluamme johtaa muutosta kohti vähäpäästöistä energiajärjestelmää ja resurssien optimaalista käyttöä. Tehtävämme on vauhdittaa muutosta uudistamalla energiajärjestelmää ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Kiinnostuitko Fortum Aurinkolatauksesta?

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteyksissä.


Voit tututustua Aurinkolatauksen sopimusehtoihin täällä.