Uusiutuvaa energiaa edullisesti

Neljän eri tuotantotavan alkuperä-mix on edullinen tapa ostaa alkuperävarmennettua uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Liitä 100% Uusiutuva energia -ominaisuus nykyiseen tai uuteen Fortumin sähkösopimukseesi.

Sitoumus, joka on helppo tehdä

Vesi- ja tuulivoima sekä aurinko- ja bioenergia ovat kaikki uusituvaa energiaa. Näistä elementeistä muodostuu 100% Uusiutuva energia -lisäominaisuus, jonka voit edullisesti liittää sähkösopimukseen.

Voit tilata alkuperämuutoksen mihin tahansa nykyiseen tai uuteen Fortumin sähkösopimukseesi soittamalla asiakaspalveluun.

Miksi Fortumin 100% uusiutuva?

E1
Sopii kaikkiin sopimuksiin

Alkuperän voit liittää, vaihtaa tai poistaa koska vain

F1
Se on alkuperävarmennettua

Sertifioitua 100% uusiutuvaa energiaa

F17
Se on edullista

Sähkön kulutuksesta riippumatta alkuperä on vain 3,90 €/kk

Onko tämä sitä vihreää sähköä?

Euroopassa on käytössä uusiutuvan energian alkuperäjärjestelmä. Sen avulla varmistetaan, että käyttämäsi määrä sähköä on tuotettu sinun valitsemallasi tavalla juuri sinua varten. Fortumin 100% Uusiutuvalle energialle on myönnetty alkuperätakuu, joten olet kyllä vihreällä polulla.

Energialähteiden rooli uusituvan energian tuotannossa

Vesivoima

Vesivoima on tärkein uusiutuvan energian tuotantomuoto Pohjoismaissa. Se on ennustettava, luotettava ja joustava energianlähde, joka ei tuota hiilidioksidipäästöjä. Sähköä tuotetaan voimalaitoksen läpi virtaavasta padotusta vedestä.

Tuuli ja Aurinko

Tuuli ja aurinko ovat uusiutuvan energian kasvun turvaajat. Tuulisähköä syntyy kun tuulen liike-energia muunnetaan sähköturbiinin avulla sähköksi. Aurinkosähköä syntyy aurinkopaneelien hyödynnettyä auringon valoa.

Bioenergia

Suomi on bioenergian käytön kärkimaita Euroopassa. Bioenergian tuotantoa ja käyttöä halutaan edelleen lisätä mm. fossiilisten polttoaineiden käytön vähentämiseksi. Biopolttoaineiksi kutsutaan eloperäisistä kasvimassoista valmistettuja polttoaineita.

CS1

Tilaa alkuperämuutos asiakaspalvelusta

0200 19000

ma-pe klo 9-17
(pvm/mpm)

Muut palvelunumerot