Sähkösopimus Rovaniemi

Sähkösopimus kotiin alk. 16 €/kk

Ensimmäinen kuukausi 0 € Tee sähkösopimus

Rovaniemeläisten sähkösopimus

Fortum Vakio on helppo ja kuukausihintainen sähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu ilmastoa kuormittamatta. Kiinteiden kuukausimaksujen ja joustavien sopimusehtojensa ansiosta Fortum Vakio on Rovaniemen suosituin sähkösopimuksemme verkossa.

Fortum Vakio S, M tai L kotiin alk. 16,00 €/kk

Tilaa tästä

Joustavuus

Voit vaihtaa toiseen sopimukseen helposti. Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Ennakoitavuus

Vakio-sopimuksessa maksat saman verran joka kuukausi. Ei yllätyksiä kuukausilaskuissa.

Ilmastomyönteisyys

Fortumin sähkö on tuotettu aina ympäristöä kuormittamatta. Saat 100 % hiilidioksidipäästötöntä energiaa Rovaniemellä, joten pidät samalla huolta ilmastosta.

Fortum Vakio sopii sinulle, joka

  • asut kerrostalossa Rovaniemellä ja kulutat sähköä kotona alle 5000 kWh vuodessa
  • arvostat ilmastoa ja sähkösopimusta, jossa ei ole käytetty fossiilisia polttoaineita sen tuotannossa
  • arvostat helppoa ja huoletonta sopimusta, jossa ei joka kuukausi tule hintamuutoksia
Tilaa tästä

Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja vilkas opiskelijaelämän, bisneksen ja kulttuurin keskittymä, joka houkuttelee uusia asukkaita ja matkailijoita ympäri maailmaa. Onpa edessäsi muutto Rovaniemelle tai olet vaihtamassa kotia kaupungin sisällä, Fortum toimittaa kotiisi hiilidioksidivapaata sähköä. Tutustu vaihtoehtoihimme ja valitse sopivin sähkösopimus uuteen kotiisi.

Sähköt uuteen kotiin Rovaniemellä

Sähkölaskun määrään vaikuttaa sähkönsiirron maksu ja sähkönkulutus. Sähkön siirrosta vastaa Rovaniemellä paikallinen verkkoyhtiö Rovakaira Oy. Siihen miten sähkö on tuotettu, voit itse aina vaikuttaa. Kannattaa vertailla ja katsoa mikä on paras sähkösopimus uuteen kotiisi. Fortum tarjoaa edullista sähköä kaikkiin koteihin aina ilman hiili­diok­si­di­päästöjä. Puhtaampi maailma syntyy suuresta määrästä pieniä valintoja. Ne ovat päätöksiä, joita myös sinä voit tehdä.

Muutto Rovaniemelle?

Rovaniemelle muuttaminen on monen valinta työn tai opiskelujen perässä. Olitpa muuttamassa kaupungin sisällä tai muualta, liittyy siihen aina monia asioita jotka pitää ottaa huomioon. Uuden sähkösopimuksen solmiminen tai vanhan sopimuksen siirto on edessä kaikissa muutoissa. Voit tehdä helposti muuttoilmoituksen Fortumin asiakkaana täältä.

Katso alla olevasta linkistä vinkkejä muuttajille.

https://www.fortum.fi/kotiasiakkaille/sahkoa-kotiin/muuttajalle/muutto-opas

Ympäristöystävällistä sähköä Rovaniemellä

Fortumin sähkö on tuotettu aina hiilidioksidivapaasti. Voit myös valita sähkösopimuksesi alkuperäksi uusiutuvan energian, joka on tuotettu aurin­koe­ner­gialla, tuuli­voi­malla, vesivoi­malla tai bioener­gialla. Voit tilata alkupe­rä­muu­toksen uuteen tai jo voimassa olevaan Fortum-sopimukseen ja ottaa näin pienen askeleen ekolo­gi­sempaan ja vihreämpään elämän­tapaan.

Lue lisää

Pikku juttuja, jotka näkyvät sähkö­las­kussasi

Tee pieniä ilmas­to­tekoja – säästät rahaa ja ympäristöä.

Pikku juttu -etuohjelma tarjoaa Fortumin asiakkaille mahdollisuuden osallistua muutokseen. Voit maksaa osan sähkölaskustasi tekemällä pieniä arkisia ilmastotekoja, kuten kierrättämällä, torjumalla ruokahävikkiä tai pyöräilemällä töihin. Jo yhden haasteen suorittamalla voit ansaita kymmeniä ilmaisia sähkötunteja.

Lue lisää