Sähkösopimus Lahteen

Fortum Duo - Hintavarmuutta ja joustoa

Duo-sähkösopimus Lahteen
Sähkösopimus Lahti

Sähkösopimus Lahteen

Etsitkö uutta sähkösopimusta Lahteen tai haluatko varmistaa, että tilaat juuri sinulle sopivaa sähkösopimusta Lahteen? Tulit oikeaan paikkaan: vertaile eri sähkösopimuksia ja löydä sinulle paras vaihtoehto. Voit räätälöidä kaikista sähkösopimuksista omannäköisesi monipuolisilla tuotteillamme ja lisäpalveluillamme.

Miksi Fortum Duo?

Fortum Duo -sähkö­so­pimus yhdistää fiksusti sekä kiinteä­hin­taisen että markkinahintaisen sähkö­so­pi­muksen edut. Saat sopimukseesi kiinteän sähköhinnan osuuden kahdeksi vuodeksi ja lisäksi sinulla on mahdollisuus säästää sähkölaskussa kuluttamalla vähemmän kulutushuippujen aikaan. Tutustu Duo-sähkösopimukseen

Tee sähkön kilpailutus Lahteen

Meiltä Fortumilta löydät tarpeisiisi sopivan sähkösopimuksen Lahteen ja kaikkialle muuallekin Suomeen. Fortumin kuluttaja-asiakkaana saat sopimuksesi aina 100 % hiilidioksidipäästöttömänä. Se tarkoittaa, että ostamasi sähkö on tuotettu ilmastoa kuormittamatta. Sähkön kilpailutus kannattaa, sillä se voi tuoda säästöä sähkölaskuusi. 

Testaa, mikä on sähkösopimus sinulle sopii ja tee sähkön hintavertailu Lahteen sähköapurin avulla.

Sähköapuriin

Muokkaa Lahden sähkösopimuksesi omannäköiseksi

Oikean hinnoittelutavan lisäksi on tärkeää, että voit muokata sähkösopimuksesta omannäköisesi. Fortumilla voit valita sähkösopimukseesi Lahteen sinulle sopivat tuotteet ja lisäpalvelut, kuten Maksuturva-vakuuden.

Lue Maksuturvasta

Sähkösopimuksen vertailu Lahdessa

Kun vertaat sähköä Lahdessa, huomioithan myös oman erityisen elämäntilanteesi. Etsitkö sähkösopimusta opiskelijalle Lahdessa? Tilaa Fortumin Vakio -sähkösopimus opiskelijahintaan. Se on helppo ja näppärä vakiohinnoiteltu sopimus, josta maksat kuukausittain saman hinnan. Sähkösopimuksien vertailu kannattaa, sillä voit säästää sähkölaskussa valitsemalla oikeanlaisen sopimuksen. 

Yhdistä sähkösopimus ja kotivakuutus

Haluatko lisäturvaa kotiisi ja sen ulkopuolelle. Yhdistä Fortum sähkösopimus ja valitse sopiva kotivakuutus. 

Katso vakuutukset

Sähkösopimus Lahteen - löydä sinulle sopiva vaihtoehto

Mikä on sinulle sopivin sähkösopimus Lahteen? Se riippuu siitä, millaisessa asunnossa asut ja millainen sähkönkulutus siellä on.

Sähkösopimus Lahteen kerrostaloon

Asuitpa Lahden keskustan kerrostaloissa tai sen sijaan jossain kauempana luonnonrauhassa rivi- tai omakotitalossa, Fortumilta löytyy sinulle sopivin sähkösopimus?  Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa, erityisesti talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Lahteen riippuu siis neliöiden lisäksi myös lämmitysmuodosta. Kun teet sähkövertailua Lahteen suureen sähkölämmitteiseen asuntoon, sinun kannattaa perehtyä kiinteähintaisiin sähkösopimuksiin, ellet halua seurata sähkön pörssihinnan vaihtelua ja keskittää kulutusta sen mukaan.

Miksi Fortum Tarkka?

Fortum Tarkka sopimus seuraa pörssi­sähkön hintaa tunneittain – sinä voit seurata Oma Fortum-sovel­luksen kautta tunti­hintoja ja kulutus­ke­hi­tystä. Ja näin ajoittaa kulutustasi edulli­sille tunneille. Pörssi­sähkön hinta määräytyy avoimesti sähkö­pörs­sissä, eli se on aina kilpai­lu­tettu ja ajan tasalla. Katso pörssisähkön hinta nyt.

Miksi Fortum Takuu?

Fortum Takuu -sähkö­so­pimus on turvattu kahdeksi vuodeksi muuttu­mat­to­malla edulli­sella hinnalla. Sopimuksen lähes­tyessä loppuaan lähetämme sinulle hyvissä ajoin uuden tarjouksen. Takuu-sopimus sopii sinulle, jos esimerkiksi haluat suunnitella kulusi etukäteen pitemmäksi ajaksi tai etsit yksinkertaisesti hinnoiteltua sopimusta

Ennakoi sähkölaskusi seuraamalla kulutusta

Seuraat energian­ku­lu­tusta helposti Oma Fortum -sovel­luk­sessa sekä verkko­pal­ve­lussa. Näet sähkönkulutuksesi jopa tuntitasolla ja voit sen avulla ennakoida tulevaa sähkölaskuasi. Kulutusta seuraamalla näet myös miten oma käyttäytyminen vaikuttaa sähkönkulutukseen ja sitä kautta voit löytää mahdollisuuksia säästää sähköä ja pienentää sähkölaskuasi. 

Lue lisää

Pysy kartalla sähköstä

Energian säästäminen on ajankohtaista ja monet miettivät kodissaan keinoja sähkönkulutuksen vähentämiseksi. Se miten voit säästää energiaa, riippuu usein omasta käyttäytymisestä ja usein jo pienillä teoilla, voit alentaa energiankulutustasi ja säästää sähkölaskussa.  Fortum haluaa auttaa sinua hallitsemaan sähkölaskuasi ja varautumaan mahdollisiin yllätyksiin ja olla kotisi luotettava ja vastuullinen sähkökumppani. Lue lisää ja pysy kartalla sähköstä. 

Pysy kartalla sähköstä

Kaikki sopimukset Lahden kerrostaloihin

Kiinteähintaisen sähkösopimuksen lisäksi voit valita myös aurinkosähkön omaan sopimukseesi. Näin voit varmistaa, että kuluttamasi sähkö on tuotettu aurinkoenergialla. Pörssisähkö on hyvä valinta niille, jotka haluavat seurata sähkön kulutusta ja käyttää halvinta sähköä tuntihintojen mukaan.

Kerrostaloon vakiohinnalla

Helppo kuukausihinnoittelu. Alkaen

40,00€/kk

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Nyt voit tilata myös aurinkosähkönä tai uusiutuvana!

Hintavarmuutta ja joustoa 24 kk

Määräaikaisella DUO-sopimuksella suojaudut hintatason nousulta. Ajoittamalla kulutustasi voit vaikuttaa laskusi loppusummaan.

11,25c/kWh

Perusmaksu: 3,99€/kk

Opiskelijasähkö, vakiohinta

Helppo kuukausihinnoittelu. Alkaen

39,00€/kk

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Nyt voit tilata myös 100 % uusiutuvaa- tai aurinkoenergiaa

Hintavarmuus 24 kk

Määräaikaisella TAKUU-sopimuksella suojaudut hintatason nousulta. Yleissähkön hinta nyt

12,78c/kWh

Perusmaksu: 4,50€/kk
Määräaikainen 24 kk sopimus. Nyt voit tilata myös 100 % aurinkosähkönä tai uusiutuvana!

Sähköt + Aurinkovalinta

Liitettävissä kaikkiin Fortumin sähkösopimuksiin. Hinta: kk-maksu + 0,40 c/​kWh

5,90€/kk

100 % aurinkoenergiaa-lisäpalvelu voimassa toistaiseksi.

Kysymyksiä ja vastauksia sähkösopimuksista Lahdessa

Voinko valita minkä tahansa sähkösopimuksen Lahdessa
Chevron down

Kyllä. Voit valita sähkösopimuksen miltä tahansa sähköyhtiöltä. Fortumin asiakkaana saat aina hiilidioksidivapaasti tuotettua sähköä.

Mikä on paras sähkösopimus Lahdessa?
Chevron down

Paras sähkösopimus Lahdessa riippuu asumismuodosta ja sähkönkulutuksesta. Osa Lahden asunnoista lämpenee kaukolämmöllä, joten kulutus ainakin kerrostaloissa on maltillista. Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa se taas on suurempaa ainakin talvella. Paras sähkösopimus vaihtelee siis kodin sähkönkulutuksen mukaan. Voit valita itsellesi sopivimman esimerkiksi helpon kuukausihinnoitellun tai sähköpörssin tuntihintoja seuraavan sopimuksen. Tai jotain siltä väliltä. Paras sopimus kotiisi löytyy hyvin sopimusavustajan avulla.

Siirry sopimusavustajaan.

Miksi saan kaksi laskua sähköistä?
Chevron down

Sähkölasku muodostuu sähköenergiasta, siirtomaksusta ja veroista. Sähköenergian tuottaja, esimerkiksi Fortum laskuttaa sähkönkulutuksesta ja paikallinen sähköverkko-operaattori sähkön siirrosta. 

Lue lisää sähkön hinnan muodostumisesta.

Voiko Lahdessa valita ympäristöystävällistä sähköä?
Chevron down

Fortumin sähkö on tuotettu suomalaiskoteihin aina hiilidioksidivapaasti. Pienellä kuukausittaisella lisämaksulla voit myös valita sähkön tuotantotavaksi uusiutuvan energian, jolloin sähkö on tuotettu aurinkoenergialla, tuulivoimalla tai bioenergialla.

Lue lisää Fortumin uusiutuvan energian vaihtoehdoista.

Saako Lahdessa sähköä opiskelija-alennuksella?
Chevron down

Kyllä. Fortumin Vakio-sähkösopimuksen saa opiskelijahintaan. Se on helppo ja kätevä vakiohinnoiteltu sopimus, missä maksat kuukausittain saman hinnan. Esimerkiksi kerrostaloyksiöön tai pieneen kaksioon soveltuu hyvin Fortum Vakio S.

Lue lisää opiskelijasähköstä.

Sähköt kaikkialle Suomeen

Oletko muuttamassa pois Lahdesta? Muutitpa mihin tahansa Suomessa saat Fortumilta ilmastoystävällistä sähköä helposti uudelle paikkakunnalle. Tee netissä nopeasti ja helposti Fortumin 100 % hiilidioksidivapaa sähkösopimus Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle, Jyväskylään tai Vantaalle.