Sähkösopimus Helsinkiin luotettavasti

Fortum Duo - Hintavarmuutta ja joustoa

Sähkösopimus Helsinkiin
Sähkösopimus heti Helsinki

Sähkösopimus Helsinkiin

Jos etsit sähkösopimusta Helsinkiin ja haluat varmistaa, että tilaat juuri sinun kotiisi sopivaa sähkösopimusta Helsinkiin, olet oikeassa paikassa. Tällä sivulla voit vertailla sähkösopimuksia ja löydät kotiisi sopivimman sähkösopimuksen. Tutustumalla sopimuksiin, voit räätälöidä sähkösopimuksista sinulle sopivan vaihtoehdon esimerkiksi valitsemalla sopivimman sähkön tuotantotavan tai yhdistämällä siihen kotivakuutuksen. 

Sähkö­las­ku Helsingissä (sähkön­ku­lutus kk-tasolla)

Apartment
Kahden hengen kerros­ta­lokoti

167 kWh / kk - keski­määrin
(2000 kWh / vuosi)

Apartment
Kahden hengen kerros­ta­lokoti saunalla

217 kWh / kk - keski­määrin
(2600 kWh / vuosi)

Row house
Kahden hengen rivita­loa­sunto

225 kWh / kk - keski­määrin
(2700 kWh / vuosi)

Row house
Kahden hengen rivita­loa­sunto saunalla

275 kWh / kk - keski­määrin
(3300 kWh / vuosi)

Private house
Neljän hengen kauko­läm­mit­teinen omako­titalo (120 m²)

608 kWh / kk - keski­määrin
(7300 kWh / vuosi)

Private house
Neljän hengen sähkö­läm­mit­teinen omako­titalo (120 m²)

1642 kWh / kk - keski­määrin
(19700 kWh / vuosi)

Tee sähkön kilpailutus Helsinkiin

Fortum tarjoaa sinun kotisi tarpeisiin parhaiten sopivan sähkösopimuksen Helsinkiin. Fortumin kuluttaja-asiakkaana sähkösi on tuotettu aina 100 % hiilidioksidipäästöttömänä. Valitsitpa minkä sopimuksen vain, on kuluttamasi sähkö tuotettu aina ilmastoa kuormittamatta. Sähkön kilpailutus kannattaa, sillä se voi tuoda säästöä sähkölaskuusi. 

Testaa, mikä on sähkösopimus sinulle sopii ja tee sähkön hintavertailu Helsinkiin Fortumin sähköapurin avulla.

Sähköapuriin

Miksi Fortum Duo?

Fortum Duo -sähkö­so­pimus yhdistää fiksusti sekä kiinteä­hin­taisen että markkinahintaisen sähkö­so­pi­muksen edut. Saat sopimukseesi kiinteän sähköhinnan osuuden kahdeksi vuodeksi ja lisäksi sinulla on mahdollisuus säästää sähkölaskussa kuluttamalla vähemmän kulutushuippujen aikaan. Tutustu Duo-sähkösopimukseen

Sähkösopimuksen vertailu Helsingissä kannattaa

Kun vertaat sähköä Helsingissä, huomioithan myös oman erityisen elämäntilanteesi. Jos vaikka etsit sähkösopimusta opiskelijalle Helsinkiin, kannattaa tilata Fortumin Vakio -sähkösopimus opiskelijahintaan. Se on helppo ja näppärä vakiohinnoiteltu sopimus, josta maksat kuukausittain saman hinnan. 

Fortum on vastuullinen sähkökumppanisi

Pysy kartalla sähköstä

Energian säästäminen on ajankohtaista ja monet miettivät kodissaan keinoja sähkönkulutuksen vähentämiseksi. Se miten voit säästää energiaa, riippuu usein omasta käyttäytymisestä ja usein jo pienillä teoilla, voit alentaa energiankulutustasi ja säästää sähkölaskussa.  Fortum haluaa auttaa sinua hallitsemaan sähkölaskuasi ja varautumaan mahdollisiin yllätyksiin ja olla kotisi luotettava ja vastuullinen sähkökumppani. Lue lisää ja pysy kartalla sähköstä. 

Pysy kartalla sähköstä

Sähkösopimus Helsinkiin - löydä sinulle sopiva vaihtoehto

Mikä on sinulle sopivin sähkösopimus Helsinkiin? Se riippuu siitä, millaisessa asunnossa asut ja millainen sähkönkulutus siellä on.

Sähkösopimus Helsingin kerrostaloon

Asuitpa kerrostalossa tai sen sijaan jossain esikaupungin rivi- tai omakotitalossa, Fortumilta löytyy sinulle sopivin sähkösopimus Helsinkiin? Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa, erityisesti talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Helsinkiin riippuu siis neliöiden lisäksi myös lämmitysmuodosta. Kun teet sähkövertailua Helsinkiin suureen sähkölämmitteiseen asuntoon, sinun kannattaa perehtyä kiinteähintaisiin sähkösopimuksiin, ellet halua seurata sähkön pörssihinnan vaihtelua ja keskittää kulutusta sen mukaan.

Testaa, mikä on sähkösopimus sinulle sopii ja tee sähkön hintavertailu Helsinkiin sähköapurin avulla.

Sähköapuriin

Sähkötarjoukset Helsinkiin

Katso parhaat sähkötarjoukset Helsinkiin

Miksi Fortum Tarkka?

Fortum Tarkka sopimus seuraa pörssi­sähkön hintaa tunneittain – sinä voit seurata Oma Fortum-sovel­luksen kautta tunti­hintoja ja kulutus­ke­hi­tystä. Ja näin ajoittaa kulutustasi edulli­sille tunneille. Pörssi­sähkön hinta määräytyy avoimesti sähkö­pörs­sissä, eli se on aina kilpai­lu­tettu ja ajan tasalla. Katso pörssisähkön hinta nyt.

Miksi Fortum Takuu?

Fortum Takuu -sähkö­so­pimus on turvattu kahdeksi vuodeksi muuttu­mat­to­malla edulli­sella hinnalla. Sopimuksen lähes­tyessä loppuaan lähetämme sinulle hyvissä ajoin uuden tarjouksen. Takuu-sopimus sopii sinulle, jos esimerkiksi haluat suunnitella kulusi etukäteen pitemmäksi ajaksi tai etsit yksinkertaisesti hinnoiteltua sopimusta

Rikkoontunut puhelin

Yhdistä sähkösopimus ja kotivakuutus

Haluatko lisäturvaa kotiisi ja sen ulkopuolelle. Yhdistä Fortum sähkösopimus ja valitse sopiva kotivakuutus. 

Katso vakuutukset

Kaikki sopimukset kerrostaloihin

Kiinteähintaisen sähkösopimuksen lisäksi voit valita myös aurinkosähkön omaan sopimukseesi. Näin voit varmistaa, että kuluttamasi sähkö on tuotettu aurinkoenergialla. Pörssisähkö on hyvä valinta niille, jotka haluavat seurata sähkön kulutusta ja käyttää halvinta sähköä tuntihintojen mukaan.

Nainen istuu ja puhuu matkapuhelimessa

Kerrostaloon vakiohinnalla

Helppo kuukausihinnoittelu. Alkaen

35,48€/kk

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Nyt voit tilata myös aurinkosähkönä tai uusiutuvana! Hinnat: sähköenergian ja perusmaksun sekä sähkön alkuperän arvonlisävero 10 % ajalla 1.12.2022 - 30.4.2023

Nainen katsoo kännykkää

Hintavarmuutta ja joustoa 24 kk

Määräaikaisella DUO-sopimuksella suojaudut hintatason nousulta. Ajoittamalla kulutustasi voit vaikuttaa laskusi loppusummaan.

11,02c/kWh

Perusmaksu: 3,54€/kk
Hinnat: sähköenergian ja perusmaksun sekä sähkön alkuperän arvonlisävero 10 % ajalla 1.12.2022 - 30.4.2023

Pudonnut kännykkä

Sähköt + kotivakuutus

Kerrostalohuoneistoon. Alkaen yhteishintaan

47,38€/kk

Sähkösopimus ja vakuutus toistaiseksi voimassa

Nuori nainen puhuu puhelimessa

Opiskelijasähkö, vakiohinta

Helppo kuukausihinnoittelu. Alkaen

34,60€/kk

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Nyt voit tilata myös aurinkosähkönä tai uusiutuvana!

Mies läppärin kanssa

Hintavarmuus 24 kk

Määräaikaisella TAKUU-sopimuksella suojaudut hintatason nousulta. Yleissähkön hinta nyt (alv. 10%)

12,37c/kWh

Perusmaksu: 3,99€/kk
Määräaikainen 24 kk sopimus. Nyt voit tilata myös aurinkosähkönä tai uusiutuvana! Hinnat: sähköenergian ja perusmaksun sekä sähkön alkuperän arvonlisävero 10 % ajalla 1.12.2022 - 30.4.2023

Solar

Sähköt + Aurinkovalinta

Liitettävissä kaikkiin Fortumin sähkösopimuksiin

5,90€/kk

100 % aurinkoenergiaa-lisäpalvelu voimassa toistaiseksi.

Kysymyksiä ja vastauksia sähkösopimuksista Helsingissä

Voinko valita minkä tahansa sähkösopimuksen Helsingissä?

Kyllä. Voit valita sähkösopimuksen miltä tahansa sähköyhtiöltä. Fortumin asiakkaana saat aina hiilidioksidivapaasti tuotettua sähköä. 

Mikä on paras sähkösopimus Helsingissä?

Paras sähkösopimus helsinkiläiskotiin riippuu asumismuodosta ja sähkönkulutuksesta. Helsingissä suurin osa asunnoista lämpenee kaukolämmöllä, joten kulutus ainakin kerrostaloissa on maltillista. Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa se taas on suurempaa ainakin talvella. Paras sähkösopimus vaihtelee siis kodin sähkönkulutuksen mukaan. Voit valita itsellesi sopivimman esimerkiksi helpon kuukausihinnoitellun tai sähköpörssin tuntihintoja seuraavan sopimuksen. Tai jotain siltä väliltä.  Paras sopimus kotiisi löytyy hyvin sopimusavustajan avulla. 

Siirry sopimusavustajaan. 

Miksi saan kaksi laskua sähköistä?

Sähkölasku muodostuu sähköenergiasta, siirtomaksusta ja veroista. Sähköenergian tuottaja, esimerkiksi Fortum laskuttaa sähkönkulutuksesta ja paikallinen sähköverkko-operaattori sähkön siirrosta. 

Lue lisää sähkön hinnan muodostumisesta

Voiko Helsingissä valita ympäristöystävällistä sähköä?

Fortumin sähkö on tuotettu suomalaiskoteihin aina hiilidioksidivapaasti. Pienellä kuukausittaisella lisämaksulla voit myös valita sähkön tuotantotavaksi uusiutuvan energian, jolloin sähkö on tuotettu aurinkoenergialla, tuulivoimalla tai bioenergialla.

Lue lisää Fortumin uusiutuvan energian vaihtoehdoista

Saako Helsingissä sähköä opiskelija-alennuksella?

Kyllä. Fortumin Vakio-sähkösopimuksen saa opiskelijahintaan. Se on helppo ja kätevä vakiohinnoiteltu sopimus, missä maksat kuukausittain saman hinnan. Esimerkiksi kerrostaloyksiöön tai pieneen kaksioon soveltuu hyvin Fortum Vakio S.

Lue lisää opiskelijasähköstä

Sähköt kotiin myös muualle Suomeen

Muutitpa mihin tahansa Suomessa saat Fortumilta ilmastoystävällistä sähköä helposti uudelle paikkakunnalle. Ympäristöystävällinen sähkösopimus on helppo tehdä netissä myös Ouluun, Tampereelle, Lahteen, Jyväskylään tai Vantaalle. Vaihtoehtoja löytyy opiskelijoille sekä myös pientaloasukkaille rivitalossa sekä omakotitalossa.