Asuntomessut Tuusulan Rykmentinpuistossa 2020

Tulevana kesänä Asuntomessut saadaan kolmannen kerran Tuusulaan. Asuntomessualue rakentuu nyt vanhalle kasarmialueelle Rykmentinpuistoon ja kävijöille Asuntomessut ovat tutustuttavissa 3.-30.8.2020. Fortum on sopinut Tuusulan kunnan kanssa yhteistyösopimuksen Rykmentinpuiston energiaratkaisuista. Alueelle tulee muun muassa sähköauton latausratkaisut, kaukolämmitys sekä aurinkopaneeleja. Fortum on myös auttanut alueen rakentajia rakennusmateriaalin kierrätyksessä.

Fortumin energiaratkaisut ovat monipuolisia, ekologisia ja kestäviä

Lämmitämme alueen kodit biopolttoaineesta ja hevosten kuivikelannasta tuotetulla ekologisella kaukolämmöllä. Alueen kodeissa aurinkopaneelit tuottavat energiaa ja autot voi ladata sähköllä. Pientuotannon lisäksi Fortumin ekologinen sähkö tuo koteihin virtaa.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on mukavan asumisen lämmitysmuoto, joka lämmittää kotisi varmasti säällä kuin säällä. Kotona riittää lämmintä vettä kaikille kylpijöille. Tarjoamme koteihin avaimet käteen -toimitusta, jossa rakennamme kaukolämpöliittymän, ja mitoitamme, hankimme ja asennamme lämmönjakolaitteet kiinteistöösi. 

Lue lisää

Sähköauton kotilataus

Valitse kotiisi Fortumin vaivaton kuukausihinnoiteltu sähköautojen kotilataus ilman investointeja. Palveluun sisältyy latauslaitteisto huoltoineen. Tarjoamme kuhunkin tarpeeseen sopivan kokoisen latauspalvelun.  

Lue lisää

Aurinkopaneelit

Fortumin aurinkopaneeleilla säästät sähkölaskussa ja nostat kiinteistösi arvoa. Tarjoamme kuhunkin kotiin sopivan ja korkealaatuisen aurinkopaneelijärjestelmän luotettavasti. 

Lue lisää

Rakennusjätteiden materiaalikierrätys

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta huolehtii Rykmentinpuiston pientalorakentajien rakennusjätteiden materiaalikierrätyksestä. Syntypaikkalajittelun kautta pystytään hyödyntämään rakentamisesta syntyvät jätteet parhaalla mahdollisella tavalla. 

Lue lisää

Syvälahden perheen koti ja muut mielenkiintoiset kodit nähtävissä Asuntomessuilla

Syvälahden perheen kaukolämmitteinen talo rakentuu Tuusulan asuntomessualueella. Sisäänsä se kätkee palan Indonesiaa ja roppakaupalla kestäviä ratkaisuja. 

Lue lisää

Tarjouksemme asuntomessurakentajille

Messutarjous Rykmentinpuiston rakentajille

Autan sinua mielelläni!

Raimo Leino
Myyntipäällikkö
Puhelin: 050 453 1272
raimo.leino@fortum.com