Kaukolämpö

Kaukolämpö lämmittää kotiasi varmasti säällä kuin säällä. Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto niin uusille kuin vanhoille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja täysin ekologisen lämmitysmuodon.

Mietitkö kaukolämpöä lämmitysmuodoksi?

Kaukolämpö on edullinen ja toimintavarma lämmitysmuoto. Lue täältä kuinka vaivatonta ja edullista sen liittäminen kotiisi on.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Voit valita kaukolämpötuotteen kotisi tarpeen mukaan. Maksuttomat palvelumme auttavat arjessa.

Kaukolämmön hinnat omakotitaloille

Tietoa kaukolämmön käytöstä

Kaukolämpö tuo asumismukavuutta. Hyvät ja toimivat laitteet takaavat mielyttävän lämmön ja lämpimän käyttöveden. Voit seurata kaukolämmön kulutustasi useilla eri tavoilla.

Espoo Clean Heat - hiilineutraali kaukolämpö Espooseen 2020-luvulla

Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella toimivassa kaukolämpöverkossa 2020-luvun aikana. Nyt kehitystyötä kiihdytetään asettamalla uudeksi välitavoitteeksi kivihiilestä luopuminen vuoden 2025 aikana.

Lue lisää

Kuluttaja-asiakkaidemme kaukolämpö on 100 % uusiutuvaa

Omakotitaloissa käytettävät kaukolämpötuotteet, Kesto- ja Tarkkalämpö, ovat uusiutuvilla tuotettua ja alkuperävarmennettua lämpöä.

Lue lisää puhtaan lämmön tuotannosta

Tietoa Järvenpään ja Tuusulan kaukolämmön käyttäjille

Järvenpään ja Tuusulan kaukolämmön laskutus ja asiakaspalvelu siirtyvät Fortumilta Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:lle 1.3.2021 alkaen.

Lue lisää

Kaukolämmön vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7

0800 1 90090

(maksuton)

Katso jakelukeskeytykset kartalta