Kaukokylmä

Ulkoista jäähdytys ja keskity omaan liiketoimintaasi. Huolehdimme puolestasi kiinteistön jäähdytysenergian tuotannosta. Ratkaisumme myötä kiinteistön jäähdytystuotantoon liittyvät riskit poistuvat ja kunnossapitotarve pienenee merkittävästi.

HC6

Kustannustehokas tapa parantaa energiatehokkuutta

HC6

Hyvä käyttövarmuus ja vähäinen kunnossapitotarve

HC6

Kaukokylmä on ekologinen

Jääpalat

Kaukokylmä soveltuu sekä vanhoille että uusille liike-, toimisto- ja asuinrakennuksille. Kaukolämmitys ja -kylmä on ylivertainen kokonaisratkaisu energiatehokkuudessa ja päästöissä sekä kilpailukykyinen kustannuksiltaan. Tällä hetkellä tarjoamme kaukokylmää Tapiolan, Matinkylän, Finnoon ja Keilaniemen alueilla. Laajennamme parhaillaan kaukokylmän tarjontaa Kuitinmäentien ja Merituulentien ympäristöön.

Ulkoista nyt kiinteistösi jäähdytys 

Kaukokylmä on tehokas, luotettava ja joustava tapa poistaa ylimääräinen lämpö ja kosteus kiinteistöistä ja erilaisista prosesseista. Huolehdimme jäähdytysenergian tuotannosta, jolloin sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Samalla poistat omaan jäähdytystuotantoon liittyvät riskit ja kunnossapitotarve pienenee merkittävästi. Kaukokylmä ei lopu kovillakaan helteillä kesken!  

Kaukokylmä tulee lämpöpumppulaitokseltaa

Kaukokylmä tulee Espoon Suomenojan lämpöpumppulaitokselta, jossa lämmön kierrätyksen lisäksi saadaan kaukokylmää merivedestä tai puhdistetusta jätevedestä.

Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää!

Sami Kallio
Myyntipäällikkö
Keilalahdentie 2-4
PL 100, 00048 FORTUM
Puhelin: 040 182 7500
[email protected]

Siirrä kaukokylmäsopimus