Kaukolämpö

Kaukolämpö lämmittää kotiasi varmasti säällä kuin säällä. Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto niin uusille kuin vanhoille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja täysin ekologisen lämmitysmuodon.

Muutostyömme kaukolämmön hiilineutraaliuden edistämiseksi etenee suunnitelmallisesti. Muutoksen myötä tuomme asiakkaillemme entistä selkeämmän tuotevalikoiman ja uudistamme hinnoittelun vastaamaan paremmin lisääntyneen hiilineutraalin ja hajautetun lämmöntuotannon myötä muuttunutta kustannusrakennettamme.

Lue lisää omakotiasukkaan uudesta Fortum Mainio -tuotteesta
Poika juoksee kaukolämmitetyn talon edessä

Ara avustaa kauko­läm­pö­lait­teiston uusimi­sessa

Ara tukee kaukolämpölaitteistojen uusimista enintään 90-asteiseen kaukolämpöveteen sopiviksi. Omakotitalot voivat saada avustusta enintään 2500 €.

Avustus on hyödyllinen niissä omakotitaloissa, joissa kaukolämpölaitteiden uusiminen olisi muutenkin ajankohtaista.

Lue lisää

Arkesi huolet­tomin ilmas­toteko

Muutamme 300 000 asukkaan kaukolämmön hiilineutraaliksi tällä vuosikymmenellä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Vauhdittaaksemme tätä muutosta, tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämmön täysin uusiutuvilla tuotettuna.

Lue lisää puhtaan lämmön tuotannosta

Heat Onlinesta saat hyödyllistä tietoa kaukolämmöstäsi

Uudesta, maksu­tto­masta Heat Online -rapor­toin­ti­pal­ve­lusta saat tietoa kotisi kauko­läm­möstä. Löydät palvelusta kulutus­tiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna. Palvelu on tarkoi­tettu kaikille Fortumin kauko­lämmön asiak­kaille.

Tutustu uuteen palveluun

Invoicing and payment

Kaukolämmön maksuasiat

Ropo Capitalin asiakaspalvelu

Ma–pe 8–20 ja la 10–15
09 4246 1373
(pvm/mpm)

Chat ja Ropo Online -verkkopalvelu
24/7

District heating outage

Kaukolämmön vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7
0800 1 90090
(maksuton)

Katso jakelukeskeytykset kartalta