Fortum Mainio

Tuomme asiakkaillemme 1.4.2023 alkaen selkeämmät tuotteet ja uudistamme hinnoittelun vastaamaan paremmin entistä hiilineutraalimman ja hajautetumman lämmöntuotannon myötä muuttunutta kustannusrakennettamme. Erityisesti kuluttaja-asiakkaat ja taloyhtiöt hyötyvät uudistuksesta. Kuluttaja-asiakkaiden energiamaksu laskee keskimäärin 12 %.
Fortum Mainio on uusi ekologinen kaukolämpötuote omakotitaloihin. Sen hinta on on tasainen vuoden ympäri.

Environmental friendly
Lämpö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä
District heating
Energia- ja tehomaksu ovat tasaisia ja ennakoitavia läpi vuoden
Cost efficient
Energiansäästö ja kulutushuippujen pienentäminen näkyvät laskulla
Naiset Tapiolassa

Fortum Mainio on kaukolämpötuote kuluttaja-asiakkaille:

  • Uusi tuote Fortum Mainio korvaa aiemman lämpötuotteesi. Kaukolämpösi on jatkossakin uusiutuvilla energialähteillä tuotettua ekologista lämpöä.
  • Todelliseen lämmönkäyttöön perustuvaan kuukausimaksuun vaikuttavat sekä ulkolämpötila että kiinteistön käyttötavat. Energiansäästö erityisesti kylmänä vuodenaikana näkyy säästönä laskulla.
  • Mainio on helppo ja huoleton, sillä sen energia- ja tehomaksu ovat vakaita vuoden ympäri mikä merkitsee myös tasaisempia lämpölaskuja.
  • Tehomaksun peruste on kaikille asiakkaille yhdenmukainen ja sen osuus kustannuksista kasvaa.
  • Tehomaksu määräytyy samalla lailla kun ennenkin. Se perustuu edellisen talven mitattuun käyttötehoon ja on voimassa koko kalenterivuoden.
  • Käyttötehon pienentäminen on paras tapa vaikuttaa tehomaksuun. Kotona suuria tehon vaihteluita aiheuttaa lämmityskaudella erityisesti lämpimän veden pitkäaikainen käyttö, joka voi kasvattaa hetkellisesti lämmöntarpeen suureksi ja nostaa käyttötehoa.
  • Fortum Mainio -tuotteen hinnasto on voimassa toistaiseksi ja sitä voidaan päivittää tarvittaessa neljästi vuodessa: 1.1., 1.4., 1.7. ja 1.10. Tavoitteenamme on pitää hinta vakaana koko kalenterivuoden.
  • Saat vuosittain marraskuussa ennustelaskelman kotisi seuraavan vuoden lämmityskustannuksista.
Cost efficient

Kaukolämpöhinnat omakotitaloille

Heat Online

Heat Onlinesta saat tietoa lämmöstäsi

Mm. kulutustiedot, käyttö- ja sopimusteho

Services for customers

Kaipaatko lisätietoa tuoteuudistuksesta?

Olemme apunasi!