Oma Fortum ja Valpas

Talvipakkasilla kodin lämmittämiseen kuluu huimasti energiaa. Jos olet sähkölämmittäjä, suosittelemme että lataat puhelimeesi saman tien Oma Fortum -sovelluksen. Se kertoo sinulle nopeasti ja helposti sähkökustannuksesi kuluvan kuukauden alusta euroina ja kilowattitunteina. Samalla tunnuksella kirjaudut myös nettipalveluihimme.

F6

Yksi tunnus kaikkiin palveluihin

Kaikki sopimukseesi liittyvät tiedot yhdellä tunnuksella. Sama tunnus toimii myös verkkokaupassa.

HC10

Kulutus- ja kustannusseuranta

Seuraat sähkönkulutusta helposti Oma Fortum -sovelluksessa sekä Valpas-palvelussa.

CS9

Helppokäyttöinen sovellus

Kotisi hyvinvointisovellus kulkee mukanasi kaikkialle.

Tunnuksen luonti ja palveluihin kirjautuminen

Sovelluksen lataus puhelimeen ja tablettiin

Seuraa nyt sähkönkäyttöäsi puhelimestasi. Sovellus näyttää sähkökustannuksesi ja -kulutuksesi. Voit tilata hälytyksen, mikäli sähköä kuluu enemmän kuin olit ajatellut. Tarkka-asiakkaat pystyvät lisäksi hyödyntämään pörssisähkön vaihtuvaa hintaa entistäkin tehokkaammin. Voit ladata sovelluksen Android- tai iOS-laitteelle.

Lataa Androidille     Lataa iPhonelle tai iPadille

Oma Fortum - tunnus

Oma Fortum -tunnuksella hyödynnät kaikki palvelut ja edut. Tunnusta voit käyttää kirjautumiseen verkkosivuilla, sovelluksessa sekä Fortum Store - verkkokaupassa. 

Verkossa hoidat turvallisesti omaan sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimukseesi liittyvät muutokset ja seuraat helposti kotisi energiankulutusta Valpas-palvelussa.

Luo tunnus tai kirjaudu tästä

Lisätietoja Oma Fortum - palveluista

Miten saan käyttäjätunnuksen Oma Fortumiin?

Jos teit sähkösopimuksen asiakaspalvelussamme, sinulle on mahdollisesti luotu tunnus samassa yhteydessä. Silloin riittää, kun vaihdat salasanasi. Jos käyttäjätunnusta ei vielä ole (käyttäjätunnus = sähköpostiosoitteesi), voit luoda sen itse. Linkki tunnuksen luomiseen löytyy kirjautumissivulta, jonne pääset klikkaamalla lukko-kuvaketta sivun yläreunassa.

Miten vaihdan salasanaa ja/tai käyttäjätunnustani?

Kirjaudu ensin palveluun. Sen jälkeen klikkaa omaa nimeäsi sivun oikeassa yläreunassa. Klikkaa käyttäjätiedot-linkkiä: se vie sinut Oma Fortum tunnusten hallinointisivulle, josta voit siirtyä kätevätsi muihin palveluihin, kirjautua kerralla ulos kaikista palveluista sekä päivittää Oma Fortum -tunnustasi. Vie hiiri oman nimesi kohdalle, ja löydät sieltä päivityslinkit.

Kirjautuminen ei toimi. Mistä se johtuu?

Mikäli sinulla ei ole sähkösopimusta kanssamme, tunnuksesi on ehkä vanhentunut. Voit luoda uuden käyttäjätunnuksen. Linkki tunnuksen luomiseen löytyy kirjautumissivulta, jonne pääset klikkaamalla lukko-kuvaketta sivun yläreunassa

Oma Fortum - sovelluksen viimeisimmät päivitykset

Nyt näet sovelluksen aloitussivulla kilowattien lisäksi sähkönkulutuksesi myös euroina kuukauden alusta. Käytä hyödyksesi!

Fortum SmartLivingin asiakkaille näytetään asunnon ilmankosteus ja lämpötila . Palvelussa kerrotaan myös muiden asuntojen keskiarvot lämpötilalle ja taloyhtiön tyytyväisyys-tilanne.

Ilmoitukset osiossa näytämme mm. mitä uutta olemme julkaisseet, hinta- ja kulutusvahti-ilmoitukset sekä ilmoitukset asiakkaille, joiden määräaikainen Fortum Takuu-sähkösopimus on päättymässä ja on aika uusia sopimus. Jos sinulle on uusia ilmoituksia, näet kirjekuori-kuvakkeessa punaisen pisteen.

Asiakkaat, joilla on Fortum Kotivakuutus, näkevät vakuutuksen perustiedot sovelluksessa. Sovelluksesta on mahdollisuus ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön soittamalla palvelunumeroon.