Oma Fortum ja Valpas

Kodin hyvinvointia digitaalisilla palveluilla.

F6

Yksi tunnus kaikkiin palveluihin

Kaikki sopimukseesi liittyvät tiedot yhdellä tunnuksella. Sama tunnus toimii myös verkkokaupassa.

HC10

Kulutus- ja kustannusseuranta

Seuraat sähkönkulutusta helposti Oma Fortum -sovelluksessa sekä Valpas-palvelussa.

CS9

Helppokäyttöinen sovellus

Kotisi hyvinvointisovellus joka kulkee mukanasi kaikkialle.

Oma Fortum - tunnus

Oma Fortum -tunnuksella hyödynnät kaikki palvelut ja edut. Tunnusta voit käyttää kirjautumiseen verkkosivuilla, sovelluksessa sekä Fortum Store - verkkokaupassa. 

Verkossa hoidat turvallisesti omaan sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimukseesi liittyvät muutokset ja seuraat helposti kotisi energiankulutusta Valpas-palvelussa.

Luo tunnus tai kirjaudu tästä

Oma Fortum - sovellus

Oma Fortum on kotisi hyvinvointisovellus. Sen kautta näet sopimuksesi ja laskusi ja saat hälytyksen, mikäli sähköä kuluu enemmän kuin olit ajatellut. Tarkka-asiakkaat pystyvät lisäksi hyödyntämään pörssisähkön vaihtuvaa hintaa entistäkin tehokkaammin. Voit ladata sovelluksen iOS- tai Android-laitteelle.

Lataa sovellus

Luo Oma Fortum - tunnus

Oma Fortum -tunnuksella hyödynnät kaikki palvelut ja edut.

E2

Lataa Oma Fortum - sovellus

Käytitpä älypuhelinta tai tablettia, saat sovelluksen helposti ja nopeasti käyttöösi.

Lisätietoja Oma Fortum - palveluista

Miten saan käyttäjätunnuksen Oma Fortumiin?

Jos teit sähkösopimuksen asiakaspalvelussamme, sinulle on mahdollisesti luotu tunnus samassa yhteydessä. Silloin riittää, kun vaihdat salasanasi. Jos käyttäjätunnusta ei vielä ole (käyttäjätunnus = sähköpostiosoitteesi), voit luoda sen itse. Linkki tunnuksen luomiseen löytyy kirjautumissivulta, jonne pääset klikkaamalla lukko-kuvaketta sivun yläreunassa.

Miten vaihdan salasanaa ja/tai käyttäjätunnustani?

Kirjaudu ensin palveluun. Sen jälkeen klikkaa omaa nimeäsi sivun oikeassa yläreunassa. Klikkaa käyttäjätiedot-linkkiä: se vie sinut Oma Fortum tunnusten hallinointisivulle, josta voit siirtyä kätevätsi muihin palveluihin, kirjautua kerralla ulos kaikista palveluista sekä päivittää Oma Fortum -tunnustasi. Vie hiiri oman nimesi kohdalle, ja löydät sieltä päivityslinkit.

Kirjautuminen ei toimi. Mistä se johtuu?

Mikäli sinulla ei ole sähkösopimusta kanssamme, tunnuksesi on ehkä vanhentunut. Voit luoda uuden käyttäjätunnuksen. Linkki tunnuksen luomiseen löytyy kirjautumissivulta, jonne pääset klikkaamalla lukko-kuvaketta sivun yläreunassa

Oma Fortum - sovelluksen viimeisimmät päivitykset

Nyt näet sovelluksen aloitussivulla kilowattien lisäksi sähkönkulutuksesi myös euroina kuukauden alusta. Käytä hyödyksesi!

Fortum SmartLivingin asiakkaille näytetään asunnon ilmankosteus ja lämpötila . Palvelussa kerrotaan myös muiden asuntojen keskiarvot lämpötilalle ja taloyhtiön tyytyväisyys-tilanne.

Ilmoitukset osiossa näytämme mm. mitä uutta olemme julkaisseet, hinta- ja kulutusvahti-ilmoitukset sekä ilmoitukset asiakkaille, joiden määräaikainen Fortum Takuu-sähkösopimus on päättymässä ja on aika uusia sopimus. Jos sinulle on uusia ilmoituksia, näet kirjekuori-kuvakkeessa punaisen pisteen.

Asiakkaat, joilla on Fortum Kotivakuutus, näkevät vakuutuksen perustiedot sovelluksessa. Sovelluksesta on mahdollisuus ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön soittamalla palvelunumeroon.