Fortum Charge & Drive kotilataus

Sähköauton lataus Kojamo rakennusten asukkaille

Tilaa täyttämällä alla oleva tilauslomake!
alk.

50€

/kk

Onneksi olkoon! Olet tehnyt hyvän päätöksen.

Fortum Charge & Drive on täyden palvelun kumppani kotilatausta varten! Kojamon rakennuksen asukkaana voit tilata sähköauton latauspalveluita suoraan Fortum Charge & Drive -sivustolta. Kuukausikustannuksemme sisältää kaiken, mitä tarvitset sähköautosi lataamiseen: huolehdimme asennuksesta ja kunnossapidosta. Jos vaihdat autosi tulevaisuudessa -  sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille ja korvaamme laturin uudella - sellaisella mikä sopii autoosi! Tämä, samoin kuin auton lataamiseen tarvittava sähkö, sisältyy kuukausikustannukseen.

Näin se tomii!

VC1
Valitse paketti

Valitse ajotarpeisiisi parhaiten sopiva paketti. Voit päivittää paketin milloin tahansa ilmaiseksi.

VC8
Täytä lomake

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä järjestääksemme asennuksen

VC3
Nauti kyydistä!

Asennus tapahtuu erittäin nopeasti, yleensä alle kahdessa viikossa. Jos tarvitset lataamista ennen sitä, muista julkiset latauspisteemme!

Latauspaketit

Valitse ajotarpeisiisi parhaiten sopiva paketti! Voit päivittää pakettiasi milloin tahansa (esim. jos sinulla on plugin-hybridi nyt, mutta päätät hankkia täyssähköauton ensi vuonna), valitse vain se, jota luulet sopivan sinulle parhaiten. Jos  käyttämäsi sähkön määrä ylittää kuukausipakettiin sisältyvän määrän, lisäämme erotuksen seuraavaan laskuusi.

Täytä tilauslomake

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä ilmoittaaksesi, milloin voit odottaa laturin asentamista:

Toivon yhteydenottoa
Käsittelylupa

Fortum Charge & Drive - Pohjoismaiden suurin latausverkosto

 

Vaikka suurin osa sähköautojen latauksesta tapahtuu kotona, saatat toisinaan tarvita latausta myös matkan aikana. Fortum Charge & Drive:lla on laaja julkinen latausverkko Suomessa. Lataamalla sovelluksemme löydät kaikki latauspisteemme. Voit myös maksaa latauksesta sovelluksella. 

HC7

Kotilataus asiakaspalvelu

Fortum Charge & Drive Kotilatauspalvelua koskevien asioiden asiakaspalvelun puhelinnumero: 0200 99330, ma-pe klo 9.00 - 17.00. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse [email protected]