Tältä sivulta löydät kirjautumislinkit käytetyimpiin palveluihin

CS9

Kirjaudu yksityisasiakkaana

Hoida turvallisesti kotisi sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimusasiat uudistuneilla Oma Fortum -sivuilla. Täällä seuraat myös energiankulutustasi Valpas-palvelussa

L3

Kirjaudu yritysasiakkaana

Sähkön, kaukolämmön ja maakaasun yritysasiakkaan palvelut

Verkkopalvelut uudistuivat, mitä muuttui?

Saanko vielä energiankulutustietoni Fortum Valppaasta?

Kulutustieto näkyy nyt saman tien kun kirjaudut Oma Fortum -palveluun. Kuvassa näkyy 31 päivän kulutus pylväinä. Pääset pureutumaan kulutustietoihisi tarkemmin klikkaamalla "Tutustu kulutushistoriaan".  Tämän jälkeen voit valikoida päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositason näkymän. Pääset etenemään myös klikkaamalla kuvassa näkyviä pylväitä.

Valpas-palvelu toimii myös edelleen vanhaan tuttuun tapaan. Valpas-linkki löytyy myös sivulta, johon päädyt klikatessasi "Tutustu kulutushistoriaan" linkkiä etusivulla.

Löydänkö laskuni? Voinko maksaa laskun Oma Fortumissa?

Laskusi löytyvät edelleen Oma Fortumista pdf-tiedostoina. Tietokoneesi saattaa kysyä lupaa tiedoston avaamiseen tai tallentamiseen.

Laskun maksu -ominaisuutta uudessa Oma Fortumissa ei ole. Maksa laskusi omassa verkkopankissasi. Jos et tiedä onko laskusi jo maksettu, tarkistat senkin omasta verkkopankistasi. Viimeisimmälle julkaistulle laskulle näytämme myös maksun tilan: kun maksusi on saapunut Fortumin järjestelmään, maksun tila on "maksettu". (Tila ei yleensä näy sovelluksessa heti kun maksat verkkopankissasi).

Käyttäjätunnukseni/salasanani ei toimi. Mitä teen?

Jos järjestelmämme tunnistaa käyttäjätunnuksesi, riittää että päivität salasanasi. Kokeile ensin, löytyykö tunnus sähköpostiosoitteellasi.

Vaihda salasana

Jos sinulla ei vielä ole rekisteröitynä Oma Fortum -tunnusta, voit luoda sen pankkitunnuksillasi tai mobiilitunnisteellasi.

Jos hoidat taloyhtiön tai yrityksen asioita, ja olet käyttänyt aiemmin Online-palveluamme, tarvitset nyt uuden tunnuksen. Korvasimme yritysten Online-palvelun toukokuussa uudella Oma Fortum-palvelulla. Yritysasiakkaaksi rekisteröityessä EI käytetä pankkitunnuksia, vaan tunnuksen luontia varten tarvitset Fortumin asiakasnumerosi sekä yrityksesi y-tunnuksen.

Jos tarvitset apua tunnuksen luontiin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Luo Oma Fortum -tunnus

HUOM! Salasana- ja rekisteröitymissivuilla voit vaihtaa kielen sivun alareunassa olevista lippukuvakkeista.

En enää pääse Charge & Drive -tililleni vanhasta linkistä.

Sähköautoilijan palvelut uudistuivat 17.5. Näkyvin uudistus on uusi aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi Charge & Drive applikaatio. Uusi applikaatio ”Fortum Charge & Drive Finland” on ladattavana App Store ja Google Play sovelluskaupoista.

 

Jos haluat rekisteröidä itsesi käyttäjäksi luomalla käyttäjätunnuksen, olet unohtanut salasanasi tai haluat muuttaa palvelun käyttäjätietoja, löydät vaihtoehdot aina kunkin palvelun kirjautumissisivulta.