Tältä sivulta löydät kirjautumislinkit käytetyimpiin palveluihin

CS9

Kirjaudu yksityisasiakkaana

Hoida turvallisesti kotisi sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimusasiat uudistuneilla Oma Fortum -sivuilla. Täällä seuraat myös energiankulutustasi Valpas-palvelussa

L3

Kirjaudu yritysasiakkaana

Sähkön, kaukolämmön ja maakaasun yritysasiakkaan palvelut uudistuivat 25.5. Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus. Tarvitset siihen yrityksesi Y-tunnuksen ja asiakasnumeron.

Verkkopalvelut uudistuivat, mitä muuttui?

Saanko vielä energiankulutustietoni Fortum Valppaasta?

Kulutustieto näkyy nyt saman tien kun kirjaudut Oma Fortum -palveluun. Kuvassa näkyy 31 päivän kulutus pylväinä. Pääset pureutumaan kulutustietoihisi tarkemmin klikkaamalla "Tutustu kulutushistoriaan".  Tämän jälkeen voit valikoida päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositason näkymän. Pääset etenemään myös klikkaamalla kuvassa näkyviä pylväitä.

Valpas-palvelu toimii myös edelleen vanhaan tuttuun tapaan. Valpas-linkki löytyy myös sivulta, johon päädyt klikatessasi "Tutustu kulutushistoriaan" linkkiä etusivulla.

Löydänkö laskuni? Voinko maksaa laskun Oma Fortumissa?

Laskusi löytyvät edelleen Oma Fortumista pdf-tiedostoina. Tietokoneesi saattaa kysyä lupaa tiedoston avaamiseen tai tallentamiseen.

Laskun maksu -ominaisuutta uudessa Oma Fortumissa ei ole. Maksa laskusi omassa verkkopankissasi. Jos et tiedä onko laskusi jo maksettu, tarkistat senkin omasta verkkopankistasi. Maksun tilaa ei tällä hetkellä voida näyttää palvelussa.

Käyttäjätunnukseni/salasanani ei toimi. Mitä teen?

Kokeile ensin unohtunut salasana-toimintoa. Jos järjestelmämme tunnistaa käyttäjätunnuksesi, riittää että päivität salasanasi.

Jos olet taloyhtiön tai yrityksen edustaja, ja olet käyttänyt aiemmin Online-palveluamme, se on nyt korjattu uudella Oma Fortum-palvelulla. Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus. Tarvitset yrityksesi asiakasnumeron sekä y-tunnuksen. Jos sinulla on edustettavia kohteita, niin sinuun on oltu/ollaan yhteydessä edustamiesi kohteiden lisäämisessä.

Kirjautuminen/tunnuksen luonti/salasanakysely täältä

 

En enää pääse Charge & Drive -tililleni vanhasta linkistä.

Sähköautoilijan palvelut uudistuivat 17.5. Näkyvin uudistus on uusi aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi Charge & Drive applikaatio. Uusi applikaatio ”Fortum Charge & Drive Finland” on ladattavana App Store ja Google Play sovelluskaupoista.

 

Jos haluat rekisteröidä itsesi käyttäjäksi luomalla käyttäjätunnuksen, olet unohtanut salasanasi tai haluat muuttaa palvelun käyttäjätietoja, löydät vaihtoehdot aina kunkin palvelun kirjautumissisivulta.