Kesäkampanjan ehdot

Kesätarjous -20% koskee seuraavia palveluita (sopimuksia)

  • Aurinkovalinta,  edun arvo 14,16€ 
  • 100% uusiutuva energia, edun arvo 9,36€
  • Hintatakuu, edun arvo 11,76€. (Uusiin ja olemassa oleviin Tarkka-sopimuksiin)
  • Vaihtotakuu, edun arvo 9,36€ (Valittavissa vain uuden Takuu -sopimuksen teon yhteydessä)

Kampanja koskee niitä fortum.fi-sivuilla tehtyjä tilauksia, joissa asiakas on erikseen valinnut jonkin yllä luetelluista kesätarjouksen piiriin liittyvistä lisäpalveluista. Tämä kampanjaetu koskee vain uusia tilauksia, sitä ei myönnetä aiemmin tai muissa myyntikanavissa tehtyihin tilauksiin.

Paitsi uuden sähkösopimuksen teon yhteydessä,  Fortumin sähköasiakas voi tilata Aurinkovalinnan tai 100% Uusiutuvaa energiaa -alkuperämuutoksen sopimukseensa myös Oma Fortum -palvelussa kampanja-aikana.

Kampanjaetu: Kesätarjous, ensimmäinen vuosi -20% tuotteen hinnasta asiakkaan laskulla.

Kampanja-aika: 15.7. - 31.8.

Tarjous koskee uusia lisäpalveluiden tilauksia (sopimuksia) eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin, mikäli näin ei ole erikseen ennalta mainittu. Tarjouksen mukainen hinta on voimassa ensimmäisen vuoden, jonka jälkeen sopimus (Aurinkovalinta, 100% uusiutuva energia, Vaihtotakuu tai HIntatakuu) jatkuu normaalihintaisena.

Tarjouksen mukainen etu huomioidaan asiakkaan laskulla. Mikäli asiakas keskeyttää ensimmäisen vuoden aikana palvelun ostamisen, etua ei hyvitetä sopimuksettomilta kuukausilta. 

Muilta osin noudatetaan lisäpalvelusopimusten omia ehtoja. 

 

:::::::::::::::::::::::::::

Tämä tarjous ei koske Sähköntoimitusta/myyntiä vaan sähkösopimukseen liittyviä lisäpalveluita. Sähkön osalta sovel­letaan Fortumin tuotekohtaisia sopimusehtoja ja yleisiä Energia­teol­lisuus ry:n suosit­te­lemia sähkön­toi­mitus- ja sähkön­myyn­tiehtoja.