Lunasta etusi SATO-asiakkaana

Etuja ja hyvää palvelua

Ilmastoystävällistä sähköä luotettavasti. Nyt myös kotivakuutus valittavissa.
SATOn

ETU

sinulle

Tervetuloa Fortumille, SATOn asukas!

Tutustu sähkösopimuksiin Tutustu kotivakuutuksiin

Valitse ensin sähkösopimus ja lisää tilaukseen halutessasi sopiva kotivakuutus. Voit myös valita sähkösopimuksesi aurinkoenergialla tuotetuksi. Tilaus yhdellä kertaa. Kätevää!

Kampanjaehdot

Kampanja koskee ainoastaan SATOn asukkaita. Edut ovat seuraavat.

Sähkösopimusetu:
3 kk perusmaksut veloituksetta. Etu hyvitetään asiakkaan sähkölaskulla, kun sopimus on ollut yhtäjaksoisesti voimassa vuoden ajan. Jos sopimus päättyy ennen sitä, etua ei myönnetä. Edun arvo 13,50€.

Sähkön lisäpalveluetu:

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, mikäli asiakas valitsee sähkösopimukseensa Fortum Aurinkovalinnan, jolla asiakas päivittää sähkösopimuksensa alkuperäksi aurinkoenergialla tuotetun sähkön. Etu hyvitetään sähkölaskulla. Edun arvo 6,50€.

Kotivakuutusetu:

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, mikäli asiakas valitsee sähkösopimuksensa lisäksi myös kotivakuutuksen. Edun arvo on asiakkaan valitseman vakuutustuotteen, S, M tai L tilauksen yhteydessä vahvistettu kuukausihinta.

Ehdot

SATOn edun saadakseen asiakas tilaa 24 kk määräaikaisen sähkösopimuksen tältä sivulta tai tilaa SATO-edun piirissä olevan sähkösopimuksen Fortumin asiakaspalvelusta tai muuttopuhelimesta. Puhelussa asiakas vahvistaa oikeutensa asiakasetuun ja pyytää etua koodilla "SATO"

Sama asiakas tai asiakkaat yhdessä samassa sähkönkäyttöpaikassa voivat käyttää edun vain kerran.

Edellytyksenä sähkösopimuksen edun myöntä­mi­selle on, että asiak­kaalla ei ole voimassa sellaista määrä­ai­kaista sähkö­so­pi­musta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen.

SATOn etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu on voimassa toistai­seksi.

Muilta osin sovel­letaan Fortum Takuun / Fortum Tarkan sopimusehtoja ja yleisiä Energia­teol­lisuus ry:n suosit­te­lemia sähkön­toi­mitus- ja sähkön­myyn­tiehtoja.

Mikäli asiakas valitsee lisäksi kotivakuutuksen, sovelletaan Fortum Kotivakuutuksen vakuutusehtoja. Kotivakuutus on voimassa toistaiseksi ja sen voi ottaa kerros- tai rivitaloasuntoon.

Hyviä syitä valita Fortum

Low emissions
Päätöksesi muuttavat maailmaa

Fortumilla teemme jatkuvasti työtä puhtaamman maailman puolesta. Valitsemalla puhdasta sähköä kotiisi teet samalla helpon ilmastoteon ja osallistut muutokseen.

My fortum
Oma asiakkuus aina mukana

Oma Fortum -sovellus näyttää ajantasaiset tiedot energiankulutuksesta sekä sopimuksista ja laskuista. Oma Fortum palvelee myös netissä.

Customer oriented
Sinua palvellaan, takuulla

Asiakkaanamme et jää yksin: lupaamme palvella sinua palvelutakuumme mukaisesti paremmin kuin alalla yleensä.

Sähkösopimuksen valinta

Tarjoamme sinulle SATOn asiakkaana 3 kk perusmaksuetua 24 kk määräaikaisiin sopimuksiin. Tutustu turvalliseen Fortum Takuuseen sekä joustavaan Fortum Tarkkaan.

Miksi Fortum Takuu?

Fortum Takuu -sähkö­so­pimus on turvattu kahdeksi vuodeksi muuttu­mat­to­malla edulli­sella hinnalla. Sopimuksen lähes­tyessä loppuaan lähetämme sinulle hyvissä ajoin uuden tarjouksen. Takuu-sopimus sopii sinulle, jos esimerkiksi haluat suunnitella kulusi etukäteen pitemmäksi ajaksi tai etsit yksinkertaisesti hinnoiteltua sopimusta

Miksi Fortum Tarkka?

Jos olet luonteeltasi tarkka, suosit­te­lemme sinulle 24 kk Fortum Tarkka -sähkö­so­pi­musta. Tarkka-sopimuksen tunti­hin­noit­telun avulla voit hyötyä sähkö­pörssin hinta­vaih­te­luista. Jokaiselle tunnille on oma hinta. Päivän tuntihinnat helposti netistä tai sovelluksesta. Voit siis säästää sähkölaskussa käyttäen sähköä silloin, kun se on halvimmillaan.

Fortum Tarkka on Ekoenergiaa

Kotivakuutus

Laaja kotiva­kuutus - kolme eri korvaus­tasoa

Kotivakuutus kattaa laajasti vahingot. Se sopii omistus-, asumisoikeus- ja vuokra-asuntoon, ei kuitenkaan omakotitaloon. Omavastuu vahingoissa on vain 125€. Voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon S, M tai L -laajuuden, haluamasi enimmäiskorvaussumman perusteella.

Fortumin asiak­kaana hyödyt ryhmäe­tu­va­kuu­tuk­sesta

Ryhmäe­tu­ko­ti­va­kuutus tarkoittaa sitä, että olemme neuvo­telleet sinulle asiak­kaa­namme hyvän kotiva­kuu­tuksen. Joulu­kuussa Fortum kotiva­kuu­tukseen tuli mukaan uutuutena myös Oikeus­tur­va­va­kuutus.

Fortum vastaa Fortum Kotiva­kuu­tuksen myynnistä, markki­noin­nista ja lasku­tuk­sesta. Voit olla meihin yhtey­dessä myös jos haluat muutoksia vakuu­tukseen, ilmoitat muutto­päi­västä tai haluat irtisanoa vakuu­tuksen.

AIG vastaa korvaus­kä­sit­te­lystä ja yksityis­koh­dista

Vakuu­tuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike, Kasar­mikatu 44, 00130 HELSINKI.

Korvaus­asioissa käänny AIG:n puoleen. AIG auttaa myös yksityis­koh­tai­sissa vakuu­tus­turvaan liitty­vissä kysymyk­sissäsi.

 

Kysymyksiä kotivakuutuksesta

Sisältyykö Kotivakuutukseen muuttoturva?

Kyllä, Fortum Kotivakuutukseen sisältyy ns. muuttoturva. Vakuutus korvaa muuttotilanteessa sattuneet vahingot sekä uudessa että vanhassa asunnossa, ja on voimassa kahden kuukauden ajan. Molempien asuntojen tulee olla vakuutetun hallinnassa ja vakuutuksen tulee olla voimassa.

Mitä teen, jos minulla on jo Kotivakuutus muualta?

Kun solmit Fortum Kotivakuutuksen, sinun tulisi irtisanoa vanha kotivakuutuksesi. Vakuutuskumppanimme AIG lähettää sinulle vakuutuskirjan mukana lomakkeen, jolla voit helposti irtisanoa vanhan kotivakuutuksesi ellet sitä ole siinä vaiheessa vielä tehnyt.

Onko Fortum Kotivakuutus laaja?

Kyllä on.

Mitä vakuutus kattaa?

Fortum Kotivakuutus on koko perheen yhteinen vakuutus, ja se kattaa samassa vakuutetussa asunnossa ja taloudessa asuvan vakuutuksenottajan sekä perheenjäsenien omaisuutta, sekä yhteistä että jokaisen omaa. Vakuutus sisältää seuraavat turva-elementit: irtain omaisuus, kodin kiinteä sisustus, matkatavarat sekä vastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus.

Asun rivitalossa, voinko ottaa vakuutuksen?

Fortum Kotivakuutus voidaan myöntää kerrostalo- ja rivitaloasunnoille. 

Mistä voin hakea korvausta?

Vakuutuksen myöntäjänä toimii AIG Europe S.A. sivuliike, joka on toiminut jo 30 vuotta Suomessa. 

Jos sinulle on sattunut vahinko, josta haluat hakea korvausta, tulee sinun olla yhteydessä suoraan vakuutusyhtiö AIG:hen.

Vahinkoilmoituksen voi tehdä helposti suoraan verkossa www.aig.fi/vahinkoilmoitus.

Voit myös soittaa AIG:n asiakaspalveluun, 0203 03456 ma-pe 9-21, la 10-16. Hätätapauksessa ison vahingon sattuessa voit 24/7 soittaa 0203 03457. Puhelun hinta Suomesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

1. Valitse pakettiin sähkösopimus.  2. Täytä tietosi  3. Valitse vakuutus.

Valitse ensin sähkösopimus:

Fortum Takuu

Fortum Tarkka

 


Tilaukset ja tiedustelut myös puhelimitse

Kun tilaat sähköt SATOn asuntoosi, mainitse kampanjakoodi "SATO", jotta saat edut voimaan.

Moving

Sopimus ja muutto

0200 80000

pvm/mpm

Muuttopuhelin on käytössäsi:

ma-pe 8-20, la 9-16

Customer service

Asiakasneuvonta ja laskukyselyt

0200 19000

pvm/mpm

Kysy mitä vaan sopimukseesi liittyvää:

ma-pe 8-17

Pikku juttu -etuohjelma

Kaksi naista, kassiin sataa aurinkosähköä

Ohjelma haastaa asiakkaitamme tekemään pieniä ilmastotekoja arjessa. Palkit­semme osallistujat ilmai­silla sähkö­tun­neilla.

 

Oma Fortum palvelee

Oma Fortum sovellus

Ilmainen Oma Fortum palvelusi sekä netissä että sovelluksena samalla tunnuksella.

fortum.fi/yhdessa

Lapsiperhe

Inspiraatiota ja vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen.