Sähkösopimus ja kotivakuutus yhdessä paketissa

Valitse sopivin sähkösopimus ja vakuutustaso.

Sähkösopimus ja kotivakuutus yhdessä paketissa
Perhe kotona, pahvilaatikoita

Laaja kotiva­kuutus - kolme eri korvaus­tasoa

Kotivakuutus kattaa laajasti vahingot. Se sopii omistus-, asumisoikeus- ja vuokra-asuntoon, ei kuitenkaan omakotitaloon. Omavastuu vahingoissa on vain 125€. Voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon S, M tai L -laajuuden, haluamasi enimmäiskorvaussumman perusteella. Valitse ensin tältä sivulta sähkösopimus ja lisää tilaukseen sinulle sopivin kotivakuutus yhdellä kertaa. Kätevää!

Yhdistä kotivakuutus ja sähkösopimus

Valitse pakettiin ensin sähkösopimus ja täytä tietosi. Lopuksi viimeistele tilaus vakuutusvalinnallasi. Näin tilaat oikean paketin 1. Valitse pakettiin sähkösopimus. 2. Täytä tietosi 3. Valitse vakuutus.

Valitse ensin sopivin sähkösopimus

Fortum Duo ja kotivakuutus

Miksi Fortum Duo?

Fortum Duo -sähkö­so­pimus yhdistää fiksusti sekä kiinteä­hin­taisen että markkinahintaisen sähkö­so­pi­muksen edut. Saat sopimukseesi kiinteän sähköhinnan osuuden kahdeksi vuodeksi ja lisäksi sinulla on mahdollisuus säästää sähkölaskussa kuluttamalla vähemmän kulutushuippujen aikaan. Tutustu Duo-sähkösopimukseen

Fortum Takuu ja sähkösopimus

Miksi Fortum Takuu?

Fortum Takuu -sähkö­so­pimus on turvattu kahdeksi vuodeksi muuttu­mat­to­malla edulli­sella hinnalla. Sopimuksen lähes­tyessä loppuaan lähetämme sinulle hyvissä ajoin uuden tarjouksen. Takuu-sopimus sopii sinulle, jos esimerkiksi haluat suunnitella kulusi etukäteen pitemmäksi ajaksi tai etsit yksinkertaisesti hinnoiteltua sopimusta

Fortum Tarkka Pörssisähkö ja kotivakuutus

Miksi Fortum Tarkka?

Jos olet luonteeltasi tarkka, suosit­te­lemme sinulle 24 kk Fortum Tarkka -sähkö­so­pi­musta. Tarkka-sopimuksen tunti­hin­noit­telun avulla voit hyötyä sähkö­pörssin hinta­vaih­te­luista. Jokaiselle tunnille on oma hinta. Päivän tuntihinnat helposti netistä tai sovelluksesta. Voit siis säästää sähkölaskussa käyttäen sähköä silloin, kun se on halvimmillaan.

Mitä pörssisähkö maksaa nyt?

Fortumin asiakkaana hyödyt ryhmäetuvakuutuksesta

Vakuu­tuksen myöntäjä ja korvausten käsit­telijä on kumppa­nimme AIG Europe S.A. sivuliike, joka on toiminut jo 30 vuotta Suomessa.

Neuvot­te­limme AIG:n kanssa asiak­kail­lemme kattavan ja edullisen Fortum Kotiva­kuutus -ryhmäe­tu­va­kuu­tuksen. Ryhmäe­tu­ko­ti­va­kuutus tarkoittaa sitä, että olemme neuvo­telleet sinulle asiak­kaa­namme hyvän kotiva­kuu­tuksen. Joulu­kuussa Fortum kotiva­kuu­tukseen tuli mukaan uutuutena myös Oikeus­tur­va­va­kuutus.

Fortum vakuutuskumppaninasi

Fortum vastaa Fortum Kotiva­kuu­tuksen myynnistä, markki­noin­nista ja lasku­tuk­sesta. Voit olla meihin yhtey­dessä myös jos haluat muutoksia vakuu­tukseen, ilmoitat muuttopäivästä tai haluat irtisanoa vakuu­tuksen.

AIG vastaa korvaus­kä­sit­te­lystä ja yksityis­koh­dista

Vakuu­tuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike, Kasar­mikatu 44, 00130 HELSINKI.

Korvaus­asioissa käänny AIG:n puoleen. AIG auttaa myös yksityis­koh­tai­sissa vakuu­tus­turvaan liitty­vissä kysymyk­sissäsi.

Sopimus­pa­ketin ominai­suudet

Laskutus

Paket­ti­las­kutus. Pyydet­täessä eri lasku.

Voimas­saolo

Sähkösopimustyypin mukaan toistaiseksi tai 24kk.

Hinnoittelu

Sähkölasku + valitsemasi kotivakuutus korvaustason mukaan.

Kysymyksiä kotivakuutuksesta

Sisältyykö Kotivakuutukseen muuttoturva?

Kyllä, Fortum Kotivakuutukseen sisältyy ns. muuttoturva. Vakuutus korvaa muuttotilanteessa sattuneet vahingot sekä uudessa että vanhassa asunnossa, ja on voimassa kahden kuukauden ajan. Molempien asuntojen tulee olla vakuutetun hallinnassa ja vakuutuksen tulee olla voimassa.

Mitä teen, jos minulla on jo Kotivakuutus muualta?

Kun solmit Fortum Kotivakuutuksen, sinun tulisi irtisanoa vanha kotivakuutuksesi. Vakuutuskumppanimme AIG lähettää sinulle vakuutuskirjan mukana lomakkeen, jolla voit helposti irtisanoa vanhan kotivakuutuksesi ellet sitä ole siinä vaiheessa vielä tehnyt.

Onko Fortum Kotivakuutus laaja?

Kyllä on.

Mitä vakuutus kattaa?

Fortum Kotivakuutus on koko perheen yhteinen vakuutus, ja se kattaa samassa vakuutetussa asunnossa ja taloudessa asuvan vakuutuksenottajan sekä perheenjäsenien omaisuutta, sekä yhteistä että jokaisen omaa. Vakuutus sisältää seuraavat turva-elementit: irtain omaisuus, kodin kiinteä sisustus, matkatavarat sekä vastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus.

Asun rivitalossa, voinko ottaa vakuutuksen?

Fortum Kotivakuutus voidaan myöntää kerrostalo- ja rivitaloasunnoille.

Voit valita rivitaloon myös toisen Fortumin sähkösopimuksen kotivakuutuksen kanssa. Lue lisää muista sähkösopimus ja kotivakuutus paketeista tästä.

Mistä voin hakea korvausta?

Vakuutuksen myöntäjänä toimii AIG Europe S.A. sivuliike, joka on toiminut jo 30 vuotta Suomessa. 

Jos sinulle on sattunut vahinko, josta haluat hakea korvausta, tulee sinun olla yhteydessä suoraan vakuutusyhtiö AIG:hen.

Vahinkoilmoituksen voi tehdä helposti suoraan verkossa www.aig.fi/vahinkoilmoitus.

Voit myös soittaa AIG:n asiakaspalveluun, 0203 03456 ma-pe 9-21, la 10-16. Hätätapauksessa ison vahingon sattuessa voit 24/7 soittaa 0203 03457. Puhelun hinta Suomesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Pikku juttu -etuohjelma

Kaksi naista, kassiin sataa aurinkosähköä

Ohjelma haastaa asiakkaitamme tekemään pieniä ilmastotekoja arjessa. Palkit­semme osallistujat ilmai­silla sähkö­tun­neilla.

 

Oma Fortum palvelee

Oma Fortum sovellus

Ilmainen Oma Fortum palvelusi sekä netissä että sovelluksena samalla tunnuksella.

fortum.fi/yhdessa

Lapsiperhe

Inspiraatiota ja vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen.