Suosittelemme hiilidioksiditonta

Henkilöstösähköä sinulle fortumlainen

Henkilöstösähköä kotiin

Perusmaksu kodin sähkösopimukseesi 0 €

Hyödynnä henkilöstöetusi

Henkilöstölle

etu

48,24-54 €/vuosi

100% hiilidioksiditonta

Henkilöstösähkö on 100% hiilidioksidivapaata. Jos haluat sopimuksen jossa et sitoudu määräaikaisuuteen, valittavanasi on Fortum Kesto ja Fortum Pörssisähkö -sähkösopimukset. Jos taas haluat määräaikaisen sopimuksen voit valita kiinteähintaisen Fortum Takuu-sopimuksen tai tuntihinnoitellun Fortum Tarkka -sopimuksen. 

Nainen tiskaa

Fortum Kesto -sähkösopimus

Fortum Kesto on voimassa niin kauan kuin haluat ilman sitoutumista pitkään määräaikaan. Hintakin joustaa ajan mukana seuraten vuodenaikojen vaihtelua.  Keston hinta päivittyy neljä kertaa vuodessa tukkusähkön hinnan perusteella, joten se on aina ajantasalla.
Henkilöstösähköasiakkaan  perusmaksu on 0 eur/kk.

Tilaa Kesto

Mies ja vauva

Fortum Pörssisähkö -sähkösopimus

Tuntihinnoittelun avulla voit hyötyä sähkön hintavaihteluista. Fortum Pörssisähkö -sopimuksen hinta on pörssisähkön tuntihinta + välityspalkkio 0,50 c/kWh. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.  Henkilöstösähköasiakkaan perusmaksu on 0 eur/kk. Aurinkovalinnalla päivität sopimuksesi alkuperäksi 100% aurinkosähkön.


Tilaa Pörssisähkö

Voit tarkistaa tuntihinnan puhelimestasi

Fortum Tarkka -sähkösopimus

Jos olet luonteeltasi tarkka, suosittelemme sinulle Fortum Tarkka -sähkösopimusta. Tuntihinnoittelun avulla voit hyötyä sähkön hintavaihteluista.  Fortum Tarkan hinta on pörssisähkön tuntihinta + välityspalkkio 0,30 c/kWh. Fortum Tarkka sopimus on voimassa 24 kk. Henkilöstösähköasiakkaan perusmaksu on 0 eur/kk.

Tilaa Tarkka

Mies läppärin kanssa

Fortum Takuu -sähkösopimus

Fortum Takuu -asiakkaana sähkösopimuksesi kilowattitunnin hinta ja kesto sovitaan ennalta 2 vuodeksi. Jos haluat varmistaa, että hinta ei nouse sopimuskauden aikana, valitse tämä määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus.
Henkilöstösähköasiakkaan perusmaksu on 0 eur/kk.

Tilaa Takuu

Henkilöstösähkösopimuksen ehdot:

  • Työsuhteesi Fortum Oyj konserniin kuuluvassa yhtiössä on vakituinen tai määräaikainen työsuhteesi kestää vähintään 6 kk
  • Otat käyttöösi sähköisen asiakkuuden: e-laskun ja sähköisen asiakasviestinnän sekä huolehdit omien yhteystietojesi (sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero) ylläpidosta fortum.fi -palveluissa.
  • Lisätietoja henkilöstösähköstä saat sähköpostilla asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu [ät] fortum [piste] com

Hiilidioksiditonta sähköä

Henkilöstösopimukset ovat hiilidioksidivapaata sähköä. Jos haluat päivittää sopimuksesi uusiutuvaan energiaan, voit tilata sopimukseen uuden alkuperän asiakaspalvelusta tai vaihtaa sopimuksen alkuperää Oma Fortumissa sopimuksen voimaantulon jälkeen. 
 Tietoa eri vaihtoehdoista ja hinnoista löydät täältä.