Ansaitse sähkötunteja ilmastoteoilla

Pikku juttu -asiakasohjelmassa haastamme sinut ja läheisesi mukaan tekemään pieniä tekoja puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Saat meiltä kuukausittain haasteen ja aiheeseen liittyviä vinkkejä. Kun osallistut haasteisiin, palkitsemme ilmastotekosi ilmaisilla sähkötunneilla.

Etkö vielä ole asiakkaamme?

Tarjoamme aina ilmastoystävällistä 100% hiilidioksidipäästötöntä sähköä - toiveidesi mukaan myös aurinkoenergialla tai muulla uusiutuvalla sähköllä tuotettuna. Sopimusvalitsin auttaa löytämään parhaan vaihtoehdon.

Tule ensin asiakkaaksi

Mukaan Pikku juttuun

Mukaan pääset helposti ja turvallisesti. Siirry tästä ensin tunnistautumaan, löydämme sen perusteella sähkösopimuksesi. Vahvista lopuksi osallistumisesi etuohjelmaan. Lähtemällä mukaan ansaitset heti 24 ilmaista sähkötuntia!

Liity Pikku juttuun

Tehdään yhdessä ilmastotekoja - Pikku juttu pähkinänkuoressa

Reliable
1. Lähde mukaan matkaamme

Jos olet Fortumin asiakas, ilmoittaudu mukaan. Etkö vielä ole Fortumin asiakas? Tee ensin sähkösopimus.

Environmental friendly
2. Osallistu haasteisiin

Lähetämme sinulle kerran kuussa sähköpostitse haasteen erilaisiin ilmastotekoihin, joita tekemällä ansaitset ilmaisia sähkötunteja.

Cost efficient
3. Nauti ansaitsemastasi sähköstä

Kiitoksena tekemistäsi ilmastoteoista hyvitämme ansaitsemasi tunnit vuosittain sähkölaskultasi.

Asiakkaamme ovat olleet innolla mukana toteuttamassa haasteita

Fortumin asiakkaat ovat vuodessa tehneet kymmeniätuhansia Pikku Juttu -tekoja ympäristön puolesta. Ohjelman aikana on kokeiltu mm. ruokahävikln vähentämistä, kodin tavaroiden huoltamista ja korjaamista, purkkien kierrätystä ja offline-ajan lisäystä.

Pikku juttuja, mutta kun tarpeeksi moni osallistuu haasteisiin, niistä kasvaa iso. Siksi haluamme kutsua kaikkia asiakkaamme tekemään kanssamme tekoja puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

☆☆☆☆☆

"Jokainen aihealue on haastanut pohtimaan. Tärkeä huomata, että omilla valinnoilla voi vaikuttaa positiivisesti ympäristön tilaan."

☆☆☆☆☆

"Konkreettisia neuvoja, kierrätysvinkkejä ja ilmaisia sähkötunteja
tottakai."

☆☆☆☆☆

"Odotuksia ei oikeastaan ollut, kun tämä Pikku juttu haaste on ihan uusi. Tietysti ilmaiset sähkötunnit motivoivat ja pistävät pysymään mukana haasteissa."

- Asiakkaiden kommentteja Pikku juttu -tutkimuksessa 10-11/2020 -

 

Fortum pikku juttu

Onko kierrätys sinun juttusi? Vai innostuisitko pyöräilyhaasteesta?

Pikku juttuja vuodesta 2020

Meille Fortumilla puhtaampi tulevaisuus on toimintaamme ohjaava tekijä. Tämän vuoksi etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja energia-alalle, kehitämme ilmastoystävällisiä tuotteita ja aloitamme kestäviä hankkeita. Ilmastoystävällisten sähkösopimusten lisäksi halusimme antaa asiakkaillemme myös toisen keinon vaikuttaa ja tehdä helppoja ekologisia valintoja. Siksi loimme etuohjelman, joka haastaa asiakkaitamme tekemään pieniä ilmastotekoja arjessa. Syntyi Pikku juttu.

Aina hiilidioksidipäästötöntä sähköä – Suomen luotetuimmalta sähköyhtiöltä

Pikku juttu -etuohjelmaan liityt helposti, olipa sinulla mikä Fortumin sähkösopimus tahansa. Jos sinulla ei ole vielä sopimusta Fortumille testaa millainen sopimus olisi sinulle paras. 

Etsi sopiva sähkösopimus Lue lisää Pikku jutusta