Yhdessä kohti puhtaampaa maailmaa

Katso video

Yhdessä kohti puhtaampaa maailmaa

Meidän täytyy pitää parempaa huolta yhteisestä äidistämme, Äiti Maasta. Ja muuttua, jotta tulevat sukupolvet saavat meiltä nykyistä paremman maailman.

Me Fortumilla edistämme muutosta kohti puhtaampaa energiantuotantoa, hiilettömyyttä ja luonnonvarojen kestävämpää hyödyntämistä. Panostamme hiilidioksidipäästöttömään energiaan. Kehitämme keinoja parantaa ja tehostaa nykyistä sähköntuotantoa ja kaukolämmitystä. Ja luomme jätteistä uusia raaka-aineita, mikä vähentää tarvetta käyttää Äiti Maan rajallisia resursseja.

Tämä kaikki on hyväksi, mutta se ei riitä. Onnistuminen edellyttää yhteistyötä. Haluamme tarjota sinulle ja kumppaneillemme entistä enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä kestävämpiä valintoja.

Kutsumme sinut osallistumaan kanssamme muutokseen.

 

Tutustu osaamiseemme

 

Join the change - Cleaner Energy

Puhtaampaa energiaa

Panostamme vahvasti puhtaaseen energiantuotantoon ja samalla haluamme auttaa asiakkaitamme ja sidosryhmiämme vähentämään päästöjään. Meidän kauttamme voit hankkia kotiisi hiilidioksidipäästötöntä sähköä tai vaikkapa aurinkopaneelit.

Lue lisää

Join the change - Decarbonizing societies

Kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa

Pyrimme vähentämään hiilen käyttämistä kaikessa mitä teemme. Koska olemme yhä riippuvaisia fossiilisesta energiasta, teemme myös nykyisestä tuotannosta entistä tehokkaampaa ja ympäristön kannalta kestävämpää. Siellä missä vallankumous ei ole mahdollinen, on pyrittävä asteittaiseen muutokseen. Tällaista on esimerkiksi teollisuuden hukkalämmön hyödyntäminen kaukolämmityksessä.

Katso mitä teemme

Join the change - Smarter recycling

Järkevämpää kierrätystä

Muutamme jätteitä uusiksi raaka-aineiksi ja pidämme niitä hyötykäytössä mahdollisimman pitkään. Laadukas kierrätysmuovimme auttaa yrityksiä pienentämään hiilijalanjälkeään. Tämän lisäksi tutkimme muun muassa biomassan käyttömahdollisuuksia.

Tutustu kierrätysratkaisuihin

Tee kodistasi muutoksen linnake

Jos haluat liittyä muutokseen heti, vaihda kanssamme hiilidioksidipäästöttömään sähköön. Löydät meiltä helposti sähkösopimuksen, joka sopii kotiisi ja elämäntilanteeseesi.

Vertaile sähkösopimuksia