Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive –verkostoon liittymällä tulet osaksi laajaa ja tunnettua verkostoa joka tuo asiakasvirtaa. Charge & Drive palveluun kuuluu latauslaitteiden kattavat 24/7 operointipalvelut, sisältäen asiakaspalvelun sekä maksuratkaisun. Latauspisteesi näkyy kartassa map.chargedrive.com sekä kumppaneiden latauskartoilla.

Ratkaisu on suunniteltu erityisesti julkisesti käytettäviin kohteisiin ja pysäköintialueille.

Sähköauto_evoluutio

Latauspisteiden sijainnit löytyvät karttapalvelusta map.chargedrive.com sekä Android ja iOS-sovelluksista. Kartasta näet myös, onko piste vapaa vai varattu.

Fortum Charge & Drive tarjoaa myös edistyneen pilvipohjaisen palveluratkaisun latauspalveluoperaattoreille ja latausinfrastruktuuriin sijoittaville toimijoille. Yhteistyökumppaneina ovat mm OP, McDonald’s, Nissan, Preem, ja ABC.

Järjestelmän hyödyt kiteytetysti:

  • Asiakkaiden on helppo löytää latauspisteet, laturityypit sekä reaaliaikaiset tilatiedot esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla selaimen päälle rakennetulla applikaatiolla
  • Monipuoliset hinnoittelumahdollisuudet: latauslaitteilla voi olla eri hinnoitteluperusteet (€/min, kWh, aloitusmaksu + kWh yms), asiakasryhmillä voi olla eri hinnoittelut.
  • Monipuolinen raportointi: käyttöaste, kellonajat, ladatut kWh / € jne
  • Mukautettu web-portaali näyttää omistajalle laitteiden tilatiedot, sekä lähettää haluttaessa ilmoituksia sähköpostitse, mikäli laiteet tarvitsevat huomiota. Kaiken voi myös jättää Charge & Driven huolehdittavaksi

Asiakaspalvelumme on maksuton ja toimii vuorokauden ympäri numerossa 0800 199 055

Tule mukaan tekemään puhtaampaa tulevaisuutta!

HUOM! 1.1.2018 alkaen meillä on hetkellinen tauko SMS palvelun käytössä, käyttäessäsi Fortum Charge & Drive lataustolppia. Sen sijaan, voit käyttää RFID-tagia tai appia. Voit helposti rekisteröityä käyttäjäksi https://portal.chargedrive.com/mypage/ osoitteessa ja tilata RFID:n asiakaspalvelustamme 0800199055 tai laittaa sähköpostia [email protected] SMS palvelun ollessa taas käytössä, informoimme tästä. 

 

Tilaa ilmainen RFID-tunniste - sen avulla sinun on helppo ja turvallista ladata sähköautosi

1800 latausasemaa Pohjoismaissa

Pohjoismaiseen Fortum Charge & Drive -verkostoon kuuluu lähes 1800 laturia, joista noin 600 on pikalatauspisteitä.

Suomessa käytössäsi on jo 200 laturia eli yhteensä noin 400 latauspistettä

Etelä-Suomessa sähköautoilu on helppoa, ja matkat lännessä Vaasaan sekä idässä Imatralle ja Kuopioon onnistuvat myös hyvin. Lapissa löydät jo yli 10 latauspistettä; pohjoisin näistä on Nuorgamissa.

Sami Saarilahti
Puhelin: +358 40 7572880
[email protected]

Mikko Salo
Puhelin: +358 40 147 0014
[email protected]

Palvelun yleiset ehdot (339.44 KB)
Lataa