Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive –verkostoon liittymällä tulet osaksi laajaa ja tunnettua verkostoa joka tuo asiakasvirtaa. Charge & Drive palveluun kuuluu latauslaitteiden kattavat 24/7 operointipalvelut, sisältäen asiakaspalvelun sekä maksuratkaisun. Latauspisteesi näkyy kartassa map.chargedrive.com sekä kumppaneiden latauskartoilla.

Ratkaisu on suunniteltu erityisesti julkisesti käytettäviin kohteisiin ja pysäköintialueille.

Sähköauto_evoluutio

Latauspisteiden sijainnit löytyvät karttapalvelusta map.chargedrive.com sekä Android ja iOS-sovelluksista. Kartasta näet myös, onko piste vapaa vai varattu.

Fortum Charge & Drive tarjoaa myös edistyneen pilvipohjaisen palveluratkaisun latauspalveluoperaattoreille ja latausinfrastruktuuriin sijoittaville toimijoille. Yhteistyökumppaneina ovat mm OP, McDonald’s, Nissan, Preem, ja ABC.

Järjestelmän hyödyt kiteytetysti:

  • Asiakkaiden on helppo löytää latauspisteet, laturityypit sekä reaaliaikaiset tilatiedot esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla selaimen päälle rakennetulla applikaatiolla
  • Monipuoliset hinnoittelumahdollisuudet: latauslaitteilla voi olla eri hinnoitteluperusteet (€/min, kWh, aloitusmaksu + kWh yms), asiakasryhmillä voi olla eri hinnoittelut.
  • Monipuolinen raportointi: käyttöaste, kellonajat, ladatut kWh / € jne
  • Mukautettu web-portaali näyttää omistajalle laitteiden tilatiedot, sekä lähettää haluttaessa ilmoituksia sähköpostitse, mikäli laiteet tarvitsevat huomiota. Kaiken voi myös jättää Charge & Driven huolehdittavaksi

Asiakaspalvelumme on maksuton ja toimii vuorokauden ympäri numerossa 0800 199 055

Tule mukaan tekemään puhtaampaa tulevaisuutta!

 

 

Tilaa ilmainen RFID-tunniste - sen avulla sinun on helppo ja turvallista ladata sähköautosi

1800 latausasemaa Pohjoismaissa

Pohjoismaiseen Fortum Charge & Drive -verkostoon kuuluu lähes 1800 laturia, joista noin 600 on pikalatauspisteitä.

Suomessa käytössäsi on jo 200 laturia eli yhteensä noin 400 latauspistettä

Etelä-Suomessa sähköautoilu on helppoa, ja matkat lännessä Vaasaan sekä idässä Imatralle ja Kuopioon onnistuvat myös hyvin. Lapissa löydät jo yli 10 latauspistettä; pohjoisin näistä on Nuorgamissa.

Sami Saarilahti
Puhelin: +358 40 7572880
[email protected]

Mikko Salo
Puhelin: +358 40 147 0014
[email protected]

Palvelun yleiset ehdot (339.44 KB)
Lataa