Fortum avaa materiaalikeskuksen Helsingin Tattarisuolle

10 toukokuu 2021

Fortum Recycling & Waste vahvistaa pääkaupunkiseudun jätehuoltoverkostoaan avaamalla oman materiaalikeskuksen Helsingin Tattarisuolle. Yhteistyössä paikallisen ympäristöhuoltoyhtiön, Kuljetusrinki Oy:n kanssa materiaalikeskus tehostaa pääkaupunkiseudulla toimivien yritysten kokonaisjätepalveluja.

Muovijätepuristin

Fortum ja Kuljetusrinki ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen materiaalikeskuksen toiminnasta Helsingin Tattarisuolla. Kesän lopulla avattava materiaalikeskus tehostaa pääkaupunkiseudulla toimivien yritysten tavanomaisten jätteiden käsittelyä ja kuljetusta.

Uusi sopimus on jatkoa aiemmalle yhteistyölle, jossa Kuljetusrinki on toteuttanut muun muassa kuljetuspalveluita Fortumille.

Fortum kerää, kierrättää ja käsittelee omissa prosesseissaan mm. tavanomaisia jätteitä ja valmistaa niistä edelleen uusioraaka-aineita teollisuuden käyttöön. Yhteistyö paikallisen perheyrityksen, Kuljetusringin kanssa on tärkeä osa tehokasta asiakaspalvelua ja arvoketjun hallintaa mahdollistaen nopeammat kuljetukset ja lyhyemmät vasteajat.

– Uuden materiaalikeskuksen myötä Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta pystyy tarjoamaan entistä paremmin nykyisille ja uusille asiakkailleen paikallisesti osaavaa kokonaisjätehuoltopalvelua pääkaupunkiseudulla, tiivistää Fortum Recycling & Waste Suomen jätehuoltopalveluiden palvelu- ja tuotehallinnan päällikkö Jukka Ahola.

Lisätietoja

Jukka Ahola by computer

Jukka Ahola

Manager, Service and Product Management
Puhelin: +358505972487
jukka [piste] ahola [ät] fortum [piste] com