Europress

Fortum Charge & Drive kotilataus

Sähköauton lataus Europressin henkilökunnalle

Tilaa täyttämällä alla oleva tilauslomake!

alk.

50€

/kk

Telsa ja HALO laturi

Onneksi olkoon! As an employee of Europress, you can order a home charger for you electric vehicle!

Fortum Charge & Drive on täyden palvelun kumppani kotilatausta varten! As an employee of Europress, voit tilata sähköauton latauspalveluita suoraan Fortum Charge & Drive -sivustolta. Kuukausikustannuksemme sisältää kaiken, mitä tarvitset sähköautosi lataamiseen: huolehdimme asennuksesta ja kunnossapidosta. Jos vaihdat autosi tulevaisuudessa -  sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille ja korvaamme laturin uudella - sellaisella mikä sopii autoosi! Tämä, samoin kuin auton lataamiseen tarvittava sähkö, sisältyy kuukausikustannukseen.

Huomioitavaa

As Oy

Erillistalossa, paritalossa, tai rivitalossa asuvilta tarvitaan taloyhtiön hyväksymä muutostyölupa, joka oikeuttaa laturin asentamiseen. Tämä ollut hyvää aina kun taloyhtiöstä kyse vaikka kytkentä tapahtuukin asunnon omaan mittaukseeen.

Sähkö

Find out kytketäänkö laturi asunnon verkkoon vai taloyhtiön verkkoon. Käytetäänkö lataamiseen taloyhtiön sähköä vai huoneiston sähköä tai Laskutetaanko lataussähkö asiakkaan sähkölaskulla vai taloyhtiön sähkölaskulla? (Maininta WiFi yhteydestä)

Kerrostaloyhtiössä

Kerrostaloyhtiössä laturi voidaan tilata vain, jos taloyhtiössä on meidän latausvalmius. Tämän järjestämisessä voidaan auttaa, jos työntekijä antaa meille taloyhtiön edustajan tiedot ottaessaan meihin yhteyttä.

Latauspaketit

Valitse ajotarpeisiisi parhaiten sopiva paketti! Voit päivittää pakettiasi milloin tahansa (esim. jos sinulla on plugin-hybridi nyt, mutta päätät hankkia täyssähköauton ensi vuonna), valitse vain se, jota luulet sopivan sinulle parhaiten. Jos  käyttämäsi sähkön määrä ylittää kuukausipakettiin sisältyvän määrän, lisäämme erotuksen seuraavaan laskuusi.

lataus vaihtoehdot

Täytä tilauslomake

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä ilmoittaaksesi, milloin voit odottaa laturin asentamista:

Toivon yhteydenottoa
Käsittelylupa

Fortum Charge & Drive - Pohjoismaiden suurin latausverkosto

Vaikka suurin osa sähköautojen latauksesta tapahtuu kotona, saatat toisinaan tarvita latausta myös matkan aikana. Fortum Charge & Drive:lla on laaja julkinen latausverkko Suomessa. Lataamalla sovelluksemme löydät kaikki latauspisteemme. Voit myös maksaa latauksesta sovelluksella. 

Kotilataus asiakaspalvelu

Fortum Charge & Drive Kotilatauspalvelua koskevien asioiden asiakaspalvelun puhelinnumero: 0200 99330, ma-pe klo 9.00 - 17.00. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse kotilataus@fortum.com