Fortum Aurinkolataus

Hyödynnä aurinkopaneeliesi ylituotanto

Lataa sähköautosi itse tuottamallasi aurinkoenergialla Tilaa palvelu

 

Fortum Aurinkolatauksella ajat itse tuottamallasi aurinkosähköllä

Fortum Aurinkolatauksella hyvitämme aurinkopaneeliesi ylituotannon kaksinkertaisena Fortum Charge & Drive -palvelutunnisteellesi. Voit hyödyntää aurinkopaneeliesi ylituotannon sähköautosi lataamiseen meidän latausverkostossa juuri silloin kuin itse haluat.  Kiitämme valinnastasi puhtaamman liikenteen puolesta!

RFID

Fortum Aurinkolataus helposti käyttöösi

Voit tilata Aurinkolatauksen käyttöösi sivun alaosan lomakkeella. Saat postitse tunnisteen, jolla rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.

Halutessasi voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme alla olevan linkin kautta tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 99 330 (pvm/mpm, ma-pe klo 9-17).

Tilaa Aurinkolataus 

WOman charging a car

Näin käytät Aurinkolataus -palvelua

Palvelun käyttö on yksinkertaista: ajat vapaalle Fortum Charge & Drive -latauspisteelle, tunnistaudut RFID-tunnisteellasi ja aloitat sähköautosi latauksen, itse tuottamallasi aurinkoenergialla. Maksutapahtuma veloitetaan Aurinkolataus-saldoltasi.

Tilaa Aurinkolataus 

Aurinkosähkö ja sähköinen liikenne luovat yhdessä puhtaampaa huomista

Aurinkosähkö

Sähkön kulutuksen kasvaessa tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa ja vähentää päästöjä. Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde.

Sähköinen liikenne

Olemme varmoja, että liikenteen päästöjä voidaan pienentää reilusti. Muutos vaatii kuitenkin uutta teknologiaa, investointeja ja yhteistä sitoutumista. Haluamme edistää puhtaammat liikenteen kehitystä jo tänään.

Älykkäät ratkaisut

Haluamme johtaa muutosta kohti vähäpäästöistä energiajärjestelmää ja resurssien optimaalista käyttöä. Tehtävämme on vauhdittaa muutosta uudistamalla energiajärjestelmää ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Kiinnostuitko Fortum Aurinkolatauksesta?

Ota yhteyttä


Voit tututustua Aurinkolatauksen sopimusehtoihin täällä.
 

Asiakaspalvelu

Ilmainen asiakaspalvelumme kuluttajille on auki vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sähköpostiosoite: chargedrive.fi@fortum.com

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista sekä muista uutisista ja tilaa uutiskirjeemme!