Hyödynnä aurinkopaneeliesi ylituotanto

Lataa sähköautosi itse tuottamallasi aurinkoenergialla

Tilaa palvelu

 

Fortum Aurinkolatauksella ajat itse tuottamallasi aurinkosähköllä

Fortum Aurinkolatauksella hyvitämme aurinkopaneeliesi ylituotannon kaksinkertaisena Fortum Charge & Drive -palvelutunnisteellesi. Voit hyödyntää aurinkopaneeliesi ylituotannon sähköautosi lataamiseen Suomen kattavimmassa sähköautojen latausverkostossa juuri silloin kuin itse haluat. Fortum Charge & Drive -latausverkostossa käytössäsi on jo yli 200 laturia eli yli 400 latauspistettä eri puolella Suomea. Kiitämme valinnastasi puhtaamman liikenteen puolesta.

Fortum Aurinkolataus helposti käyttöösi

Voit tilata Aurinkolatauksen käyttöösi sivun alaosan lomakkeella. Saat postitse tunnisteen, jolla rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.

Halutessasi voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme alla olevan linkin kautta tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 99 330 (pvm/mpm, ma-pe klo 9-17).

Tilaa Aurinkolataus 

Näin käytät Aurinkolataus -palvelua

Palvelun käyttö on yksinkertaista: ajat vapaalle Fortum Charge & Drive -latauspisteelle, tunnistaudut RFID-tunnisteellasi ja aloitat sähköautosi latauksen, itse tuottamallasi aurinkoenergialla. Maksutapahtuma veloitetaan Aurinkolataus-saldoltasi.

Tilaa Aurinkolataus 

Laaja Charge & Drive -latauspisteverkosto

Fortum Charge & Drive on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Latausverkosto koostuu Pohjoismaissa yli 1600 laturista. Suomessa latauspisteitä on yli 400, joista yli 50 on pikalatauspisteitä. Latauspisteiden sijainnit löydät applikaatiostamme. 

 

Aurinkosähkö ja sähköinen liikenne luovat yhdessä puhtaampaa huomista

EF4
Aurinkosähkö

Sähkön kulutuksen kasvaessa tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa ja vähentää päästöjä. Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde.

VC3
Sähköinen liikenne

Olemme varmoja, että liikenteen päästöjä voidaan pienentää reilusti. Muutos vaatii kuitenkin uutta teknologiaa, investointeja ja yhteistä sitoutumista. Haluamme edistää puhtaammat liikenteen kehitystä jo tänään.

AU9
Älykkäät ratkaisut

Haluamme johtaa muutosta kohti vähäpäästöistä energiajärjestelmää ja resurssien optimaalista käyttöä. Tehtävämme on vauhdittaa muutosta uudistamalla energiajärjestelmää ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Kiinnostuitko Fortum Aurinkolatauksesta?

Ota yhteyttä


Voit tututustua Aurinkolatauksen sopimusehtoihin täällä.