Fortum Solar aurinkotuotantosi seurantaan

Fortum Solar on palvelu, joka näyttää sinulle aurinkopaneeliesi tuotannon ja taloutesi sähkönkulutuksen reaaliajassa. Fortum Solar -palvelun avulla saat parhaan hyödyn paneeleistasi. Voit käyttää palvelua kännykälläsi tai tietokoneeltasi.

Ota parhaat tehot aurinkopaneeleistasi. Seuraa aurinkosähkön tuotantoa ja taloutesi sähkönkulutusta helposti puhelimestasi.

Osa uusia Aurinkopakettejamme

Tutustu Aurinkopaketteihimme

Reaaliaikaista oman aurinkotuotannon seurantaa

Fortumin aurinkojärjestelmä tuottaa puhdasta energiaa, pienentää sähkölaskuasi ja nostaa kiinteistösi arvoa. Fortum Solar on aurinkojärjestelmäsi käyttöä tehostava palvelu, joka näyttää sinulle aurinkopaneeliesi tuotannon sekä taloutesi sähkönkulutuksen. Palvelun avulla saat vinkkejä aurinkotuotantosi maksimaaliseen hyödyntämiseen. Näin saat parhaan hyödyn paneeleistasi.

Aurinkosähkön hyödyntämisen optimointia

Aurinkosähkö on kaikkein tehokkainta silloin, kun käytät itse suurimman osan tuotannostasi. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa mitään sähköstä eikä sen siirrosta.

Fortum Solar palvelun avulla voit tarkastella sähkön kulutustottumuksiasi ja muuttaa kulutustasi parhaiten aurinkosähkön tuotantoon sopivaksi.

Saat ennusteen seuraavan päivän tuotannosta

Laskemme säätietojen perusteella, minkälainen aurinkotuotantopäivä on odotettavissa. Voit esimerkiksi siirtää pyykinpesun huomiselle, jos aurinkotuotantosi on silloin suurempi. Fortum Solar -palvelua käytetään kännykällä Oma Fortum-sovelluksen kautta tai tietokoneelta. Löydät ilmaisen Oma Fortum -sovelluksen Androidille Google Play -sovelluskaupasta ja iPhonelle App Storesta.

Fortum Solar -palvelu on tällä hetkellä maksuttomassa kokeiluvaiheessa uusille aurinkopaneeliasiakkaillemme. Palvelun käyttö edellyttää erillisen laitteen asennuksen asiakkaan sähkökeskukseen. Jotkin palvelun ominaisuudet saattavat myöhemmin muuttua maksullisiksi.

Fortum Solar -palvelu

Uusien Fortumin aurinkojärjestelmien asentamisen yhteydessä saat käyttöösi Fortum Solar -palvelun, joka tehostaa Fortum Aurinkopaketin käytön optimointia.

Oman tuotannon seuranta

Fortum Solar -palvelulla pääset seuraamaan reaaliajassa aurinkopaneeliesi sähköntuotantoa ja vertaamaan sitä taloutesi sähkönkulutukseen. Palvelun avulla näet, tuotatko kaiken sähkösi itse, käytätkö lisäksi verkosta ostettua sähköä vai myytkö ylimääräistä tuotantoasi sähköverkkoon. Saat myös vinkkejä ja neuvoja kuinka saat parhaan hyödyn irti paneeleistasi.